Vesti

AIESEC FIT: Tvoje zdravlje – tvoja odgovornost!

Nema komentara

Mladi ljudi sve više slobodnog vremena provode kod kuće, ne bave se sportom i nisu svesni posledica koje će takvo pasivno ponašanje ostaviti po njihovo zdravlje. Članarine u teretanama, fitness centrima i profesionalni sportski treninzi su mnogima nedostupni.

Po prvi put, studentska organizacija AIESEC organizuje projekat FIT koji će omogućiti svim zainteresovanim sredjoškolcima da se besplatno bave sportom, vežbaju u društvu profesionalnih trenera, dobiju praktične savete nutricionista, druže se sa vršnjacima iz zemlje i inostranstva i saznaju sve što ih je ikada zanimalo o zdravom životu i zdravom načinu ishrane.

Ono što će ovaj projekat obuhvatiti su edukativna predavanja, koja će trajati mesec dana, dva dana u nedelji, uporedo sa radionicama. Predavači će biti studenti DIF-a, medicine i stručnjaci iz oblasti nutricionizma. Takođe, biće organizovan i potpuno besplatan body scan– pregled opšteg stanja organizma.

Tokom projekta će biti organizovane rekreativne radionice u okviru kojih je predviđeno da se održavaju treninzi aerobika, pilatesa, plesa, kao i vežbi snage i borilačkih veština, u salama za fizičko vaspitanje, studentskim sportskim centrima, i na otvorenim terenima.

Za vreme jednodnevnog seminara koji će biti organizovan u vidu tribine, studenti će steći uvid u važnost zdravog života i imati priliku da čuju na koji način mogu korigovati svoje loše navike i moći da pitaju sve što ih interesuje na ovu temu.

Projekat FIT će trajati tokom celog leta, dok je velika završnica predviđena za oktobar, 2011 godine. uz prisustvo brojnih ličnosti iz javnog života.

Svi zainteresovani srednjoskolci koji ovoga leta žele da budu FIT, provedu leto na inovativan i kreativan način, upoznaju studente iz inostranstva, nauče mnogo novih i zanimljivih stvari i sve to u zabavnoj i opuštenoj atmosferi mogu nam se pridružiti.

Učešće za sve srednjoškolce je besplatno.

Više iformacija kao i aplikacije možete naći na sajtu www.aiesec.org.rs/fit-2011 ili na www.facebook.com/AIESECserbia

AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Kamenička 6, Beograd
Milena Ivezić
Recruietment Team 2011
mob: +381.64 39 53 640
e-mail: milena.ivezic@aiesec.net

Vidovdanska trka dobitnik IAAF sertifikata
Moj prvi polumaraton – Ljubljana 2011 #3

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed