Vesti

Adidas RUN & FUN tim zajedno trčao Beogradski maraton

Nema komentara


U dobrom raspoloženju i odličnoj formi, u jarko žutim majicama, adidas RUN and FUN ekipa bila je spremna na startu Trke zadovoljstva, ovogodišnjeg Beogradskog maratona. Blizu 100 ljubitelja trčanja obojili su ovogodišnji maraton energijom žute boje i pokazali da je važno biti deo tima i istrajati do cilja zajedno.

U RUN and FUN ekipi trčao je i Andrej Maričić, prvi pobednik VIP Surviver-a, koji je podelio svoje iskustvo o istrajnosti sa svim ostalim članovima tima, kao pripadnik adidasove zajednice ljubitelja trčanja.

Žuti RUN and FUN tim deo je zajednice fanova trčanja, koju čine Funneri, Weighteri i Fitteri , grupe organizovane u okviru Run and Fun platforme na adidas running Facebook stranici

Grupa Funneri namenjena je onima kojima je trčanje pre svega zabava i kojima je za to potrebna dobra ekipa. Weighteri tokom treninga pokušavaju da oslabe i pronađu motivaciju da vrate svoje telo u formu, prateći strog režim ishrane. Fitteri okupljaju sve one koji aktivno trče i žele da postignu bolje rezultate i budu u top formi.

Funneri, Weighteri i Fitteri imaju svog trenera, sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi, a redovni treninzi su organizovani na Adi Ciganliji. Nezavisno od zajedničkih treninga, Run and Fun aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja će moći da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.

Prijavi se i postani deo najveće zajednice trčanja

26. Beogradski maraton [FOTO]
Beogradski maraton 2013: Trčanje je pobedilo!
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed