Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

63. Trka grada Beograda – prvi put otvorena za rekreativce

U Beogradu će se 19. oktobra održati 63. Trka grada Beograda. Ova trka se tradicionalno održava u cilju obeležavanja oslobođenja Beograda. Prvi put posle sedamdeset godina na ovoj trci će učestvovati i rekreativci.

63. Trka grada Beograda

Tradicionalna trka za atletičare se održava po propozicijama atletskog saveza Beograda. Svi, registrovani atletičari učestvuju u ovoj trci.

Zvanični raspis trke Atletskog saveza Beograda pročitajte OVDE

asics Fun Run

Prvi put u 63. godine dugoj istoriji ove trke, rekreativci su pozvani da se pridruže. Do sada, samo su registrovani atletičari imali pravo učešća na ovoj trci, ali je organizator u saradnji sa sponzorom trke brendom asics odlučio da pozove i nas rekreativce da protrčimo centralnim ulicama grada.

asics Fun Run trka će biti trka na 3km a start i cilj trke će biti na Terazijama. Obzirom da je staza kružna, rekrativci će krenuti dvadeset minuta posle atletičara (21:30), kako se ne bi stvarala gužva pri mimoilaženju.

Trka se održava u čast oslobođenja Beograda i želja je Atletskog saveza Beograda da i rekreativni trkači imaju slobodu da na ovaj dan protče ulicama grada, koje su zatvorene samo za njih. To nije bila praksa u predhodnih sedamdeset godina ali verujemo da podrškom razvoju rekreativnog trčanja i atletika kao sport napreduje i zato se nadam da če sve više rekrativnih dešavanja da se održava u budućnosti u našem gradu. Rekao je Nikola Penić, sekretar atletskog sabeza Beograda.

Vreme: 19.10.2014 u 21:30
Mesto: Terazije, Beograd
Dužina staze: 3km

Super prilika da se družimo i protrčimo kroz Beograd. Vidimo se u nedelju 19.10. Na Terazijama.
[cf]iframe[/cf]

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

1 Comment

1 Comment

  1. Miroslav

    14.10.2014 at 21:58

    `Атлетски савез Београда је обезбедио простор за
    пресвлачење учесника 63. Уличне трке града Београда, док ће за сигурност ствари
    морати да се побрину сами учесници јер није обезбеђен простор за чување истих.`

Uključi se u diskusiju

Povezani članci