10-nedelja-fb-cover1

Dragi trkači i trkačice, svi koji su pratili projekat #10nedlja  znaju da smo svaki put napominjali da svoje trkačke slike kačite na instagram, tviter ili našu fb stranicu i taguju sa #1onedelja. Kao što smo najavili, sledi nagrada za najsrećnije!

Kako do nagrade?

Pravila su jednostavna – sve slike ulaze u obzir, tako da, što ste bili motivisaniji i više se slikali – veće su vam i šanse da izvučemo baš vas :)

Imate još pet dana da kačite slike, do nedelje, 9.3.2014 u ponoć, slike okačene posle tog datuma neće biti uzete u obzir. Nakon toga, ćemo sve vaše unose staviti na jedno mesto i nasumično izvući dobitnika/cu. Imajte u vidu da ćemo vas kontaktirati preko mreže sa koje ste nam i pisali i samim tim možda nećemo znati vaše ime i prezime. Ukoliko je reč o tviteru poslaćemo vam DM, ukoliko je instagram, zamolićemo vas da nam se javite u inboks :)

Izvlaćenje ćemo obaviti tokom 11. nedelje a više informacija će vam stići mejlom :)

Šta je nagrada?

Nagrada su patike za trčanje. Želeli smo da ceo proces učinimo zanimljivijim pa vam ostavljamo mogućnost da sami izaberete omiljeni brend :) Mi vam u anketi ispod dajemo predloge, a vi klikom na dugmence dajete glas jednom od brendova.

Pobednika ćemo testirati i pomoći mu da izabere najbolji model izabranog brenda, za njega i njegove trkačke potrebe.

Dakle – šta želite kao nagradu?

Moje patike - moja nagrada

  • Adidas (36%, 36 glas/ova)
  • Nike (35%, 35 glas/ova)
  • Asics (22%, 22 glas/ova)
  • Reebok (8%, 8 glas/ova)

Ukupno glasalo: 98

Loading ... Loading ...