Vesti

10 ideja za „trkački praznični poklon“

7 komentara

Draga osoba do koje vam je posebno stalo, bavi se trčanjem? Niste sigurni šta da joj ostavite ispod jelke za Novu godinu ili Božić? Predlažemo vam 10 poklona sa približnim prikazima cena koji mogu da posluže u izboru novogodišnjeg poklona.  Obradujte svoje najdraže trkače.

Sertifikat o čuvanju dece

Ovo je idealan poklon ukoliko ste ograničeni budžetom ali želite da podržite zauzete roditelje trkače koji su vam bitni. Poklonite im vaše vreme tako što ćete im pričuvati klince kako bi oni mogli slobodno da se posvete treniranju ili da odputuju na neku trku.

Cena: Poklon vas neće koštati ništa do malo vašeg vremena, a oni će se toga sećati do kraja života.

Rukavice ili kapa za trčanje

S obzirom da je zima i da su temperature veoma niske, ako vam budžet dozvoljava, kapa ili rukavice specijalno namenjene za trčanje će zaista „toplo“ obradovati vaše prijatelje trkače i trkačice.

Gde kupiti? Možete da ih je nađete u pojedinim radnjama sportske opreme. Proverite obavezno i radnje sa planinarskom opremom kao što je Iglu Sport i Gora.  Ako imate Paypal nalog za plaćenje preko interneta, vaš problem je samo da izaberete boju u moru ponuđenih nijansi.

Cena: od 1500 dinara.

Maska za trčanje – Fantomka

Hladan vazduh ume da smeta trkačima, i realna je opasnost po zdravlje, pa je pravo vreme, a i prava prilika da nasmejete svog druga sa staze ovim izuzetno korisnim trkačkim pomagalom. Umesto maske možete koristiti i marame koje mogu da vam služe kao zaštita koja ide preko usta ili da formiraju neki drugi oblik kao što je kapa, šal…

Potražite proizvod na internetu ili posetite neku od specijalizovanih prodavnice za zimsku opremu, kao što je Besport. Cena je oko 2000 RSD.

Helanke za trčanje

Ovde nema greške. Idealan poklon za vašeg dečka ili devojku. Helanke su nesvakidašnji odevni predmet, uglavnom se koriste samo za trčanje pa mogu da budu veoma efikasne za motivaciju vašeg partnera ili partnerke.

Naravno, ne zaboravite da kupite zimske helanke koje koštaju od 1500 dinara pa na gore. Jeftinije helanke možete naći u ProTouch u Intersportu (proverite pre odlaska)

Dobra knjiga

Izbor je na vama, ali potrudite se da saznate preporuke za knjigu koju ste namenili za poklon. Ako je trkačka literatura, proverite na internetu što više komentara o njoj. Neke od knjiga koje mi preporučujemo su Born to Run i knjige iz sportske biblioteke izdavačke kuće Data Status. Cena od 700RSD do 4000 RSD.

Budilnik

Svi koji ne vole da ustaju rano, znaju onaj skoro neprimetni osećaj straha kada navijaju svoj mobilni telefon ili menjaju zvono na sve jače i jače melodije. Jedan zanimljivi budilnik može sasvim fino da posluži da osećaj buđenja ne bude više neprijatan.

Pulsmetar

Postoje oni kojima ništa više nije potrebno do pulsmetra. Ako je vaš prijatelj jedan od njih, sigurno će se obradovati kao malo dete novim primerkom svog omiljenog gedžeta. Ako ga namenite nekome ko ga još nikada nije probao, budite vi ti koji će svog prijatelja odvesti u novi svet treninga – pomoću otkucaja srca. Pulsmetar košta od 3000 dinara pa sve do 500 evra. Potražite ih u Intersportu (jeftiniji) ili u Garminu.

Spa tretman

Ako ste odlučili da budete galantni, poklonite toj posebnoj osobi opuštanje u đakuziju, sauni, na masaži, i drugim čalorijama koje nude velnes centri. Možda jeste kratkotrajno iskustvo, ali je nezaboravno. Imate li vi neku preporuku za dobar spa?

Mp3 plejer

Savršena spravica ukoliko je vaš trkač ili trkačica ljubitelj muzike. Danas one mogu da se kupe i za oko 1000 dinara. Uz nju, možete da dodate i svu muziku koja vam padne na pamet a koja je u ritmu zimskog trčanja. Pogledajte Gigatron ili WinWin prodavnice.

Startnina za Beogradski maraton

Budite hrabri i motivišite svoje prijatelje koji nikada nisu trčali trku. Beogradski maraton je dobra prilika za to. Vremena za pripremu je dovoljno i samo je potrebno da izdvojite 1000 dinara za startninu (za državljane Republike Srbije) ili 3000 dinara za strane državaljne. Ovo je poklon za pamćenje.

Šta kažete na ovu listu? Da li biste vi dodali nešto i šta biste voleli da vam trčeći Deda Mraz donese?

Stvarno važan maratonski vodič
Motivacioni kalendar za 2013.

Povezani članci

7 komentara. Leave new

  • A gde je kupon za masaze??? )))

    Odgovori
  • Uroše, savršeni predlozi, počev od sertifikata koji je sjajna sjajna ideja!

    Odgovori
  • Naravno da je deda mraz trkač, nije valjda blejač 😀

    Dobra lista Uroše. Ali… PayPal? To ne funkcioniše u Srbiji. Evo čitajte šta ministarka telekomunikacija Srbije maže našim građanima oči i uši povodom toga, obećavajući PayPal dogodine.

    http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:311106-Pej-pel-u-Srbiji-od-sledece-godine

    Malo morgen. Pročitajte i šta kažu u komentarima. Ako se 2011. desi čudo i PayPal krene da funkcioniše u Srbiji, to neće značiti da možemo da i trošimo i zarađujemo preko interneta, već samo da trošimo. Bezveze.

    Odgovori
  • Odlična je lista, a čuvanje dece je genijalna ideja. I ostali nematerijalni pokloni mi nekako više leže: trka i traka… mislim da je poruka koja se na taj način šalje jača i inspirativnija za dragu osobu 🙂

    p.s. Može i PayPal samo otvorite na Hrvtasku ili Mađarsku. Provreno radi. No, naručivanje opreme treba izbegavati em zbog carine, em što će poklon da zakasni. Nećemo o tome ovde

    Odgovori
  • Pošto su praznici prilika da se slavi lepota i radost života, moja puna podrška ,,jedinstvenim,, poklonima pažnje i ljubavi. Evo, par mojih predloga
    –          Topla, mirišljava kupka da se vaš trkač/čica opusti a posle masaža, samo vaša tamo gde vaš trkač/čica najviše voli
    –     Odvedite vašeg trkača/čicu na ples tek da se regeneriše od trčanja
    –          Ispletite vašem trkaču/čici kapu, šal, rukavice, taj unikat će da greje dušu
    –          Zagrlite vašeg trkača/čicu i prošetajte svojom trkačkom stazom zajedno uz priču šta ta staza pamti sa vaših trčanja ili šta vam znači podrška koju dobijate od svojih najmilijih za svoje trkačke ,,ludosti i hirove,,
    –          Poklonite svom trkaču/čici zvezdu na nebu koju će da juri u narednoj sezoni
    –          Napišite par reči ljubavi vašem trkaču/trkačici na formatu papira koji je dovoljno veliki da ga uvek ima sa sobom tek da zna da ga/je uvek nosite u srcu
    –          Sve vama znane načine za ispunjenje želja vašeg trkača/ice uvijte u ,,kolačiće subdine,, i vaš trkač/ica će se dugo, dugo radovati
    –          Napravite album trkačkih poduhvata vašeg trkača/ice
    –          Napravite spisak izvinjenja/izgovora koje vaš trkač/ica koriste da bi odradili svoj trening na vreme na uštrb vaših svakodnevnih obaveza i smejte im se
    –          Poklonite vašem trkaču/čici  10 min zajedničkog trčanja
    Vi najbolje znate šta vaš trkač/ica voli, šta god da vaša mašta smisli uživajte svesni jedinstvene čarolije sadašnjeg trenutka. Pustite mašti na volju i ljubavi da se rascveta! Srećno!

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed