DELIMO 10 BESPLATNIH STARTNIH BROJEVA ZA TRKU! JAVITE SE igor@trcanje.rs

Poštovane džogerke, amaterke rekreativke i ostale ptičice trkačice :)

Ženska trka na Adi Ciganliji će se održati u subotu 25.09.2010. godine. Organizator, “Beogradski maraton” tako opet približava trčanje, rekreaciju i zdrav život pripadnicama lepšeg pola, a očekuje se do 3.500 učesnica. Trka će, jedanaesti put, biti održana na kružnoj stazi, oko Savskog jezera. Dužina staze je 7.700 m. Start i cilj trke biće, kao i uvek, kod Okruglog kupatila.

ŽENSKA TRKA će i ove godine biti, pored ostalog, manifestacionog karaktera i sve učesnice biće pobednice, bez obzira na ostvaren rezultat i plasman. Svaka učesnica dobiće lepu majicu sa znakom događaja, poklone sponzora i organizatora, kao i učesničku diplomu. Po završetku trke – koja može i da se hoda, a ne samo da se trči, biće održana mala zabava i nagradno izvlačenje posebnih poklona sponzora trke – za najsrećnije učesnice.

I ove godine će, u okviru najavljene, biti organizovana i međunarodna atletska ženska trka. Biće to pozivna trka (na istoj stazi) za odabrane takmičarke koje će celom događaju dati i pravi sportski aspekt. Pobednica je u jakoj međunarodnoj konkurenciji prošle godine bila naša najbolja sportistkinja Olivera Jevtić.

Mapa ženske trke na Adi Ciganliji. Izvor bgdmarathon.org

Prijavljivanje i startnina

Prijavljivanje za žensku trku će se obavljati od petka,  17.septembra do PETKA, 24. septembra od 12:00 do 20:00 časova na prijavnom mestu: Tref sport, podzemni prolaz kod palate Albanija. Broj mesta za sve dame od 7 do 77 je ograničen na 3.500 učesnica.

Startnina iznosi 150 dinara.

Da bi sve proteklo u najboljem redu i da bi svaka učesnica, bez obzira na godine i stanje fizičke kondicije, bila sigurna da će stazu propešačiti ili pretrčati, organizator je predvideo zdravstvenu službu, kako u vreme održavanja trke, tako i tokom same pripreme.

Mesto održavanja trke

Start i cilj se nalaze kod Okruglog kupatila. Trka se odvija na šetalištu oko Savskog jezera, prema gornjoj mapi.

Vreme održavanja trke

Subota, 25.09.2010. godine od 09:00 do 15:00 časova.

  • 10h – početak podele majica učesnicama,
  • 12h – start trke,
  • 14h – nagradno izvlačenje,
  • 15h – završetak manifestacije.

Kako se pripremiti za Žensku trku?

U saradnji sa Beogradskim maratonom, organizatorom trke Trčanje.rs je organizovalo javni čas kao vid priprema za Žensku trku. Sve dame koje nisu prisustvovale času, savete mogu pročitati ili preuzeti u PDF obliku.

Drage dame, vidimo se na Adi! Dobar provod želi vam vaše Trčanje.rs. Mi ćemo biti u publici da vas pozdravimo!