Trke

Poslednji februarski dan na Adi

7 komentara

Zajednički trening koji smo juče održali na Adi je pokazao da se proleće budi, a sa njim i trkači. Skupilo se nas više od 30 entuzijasta kojima je više bilo do dobrog druženja nego do trke koja se održavala nešto kasnije sa suprotne strane jezera. Bilo je tu poznatih trkača koji već nedeljama dolaze i druže se sa nama, a primećujemo i neka nova lica. Došli su i početnici što nam je posebno drago. Želja nam je da ostanu aktivni, da prepoznaju snagu u sebi, kao što smo i mi to uradili svojevremeno.

Najviše trkača na zajedničkim treninzima do sada. Može li i više da nas bude?

Trening je protekao po planu, sve četiri grupe su bile brojne, pa smo napravili i petu grupu koja je išla 5:50/km nešto duže od ostalih – 3 kruga. S obzirom da smo trčali u istom smeru kao i učesnici trke, polako smo stizali najsporije od njih u našem drugom krugu. Prijatno nas je iznenadila činjenica da dolazi sve više devojaka na tnaše treninge, a nadamo se da će ih biti i više. Drago nam je da držite korak sa nama, jer je trčanje u društvu lepše i bolje.

Korak jedan, potom dva... mi smo sila trkačka 🙂

Utisci su pozitivni, ekipa je bila sjajna, a imali smo i par iznenađenja. U početnom delu smo kratko govorili o važnosti dugog trčanja i perspektivama za trkače početnike, a potom su naši drugari iz Maraton  kluba 1893 doneli tortu i proslavili drugi rođendan sa nama. Dalibor Dado Lončar je kao neformalni predsednik ovog neformalnog kluba predstavio klub i viziju kojom je formiran. Bilo je voća i keksa za sve, a pored torte kojom smo se zasladili imali smo priliku da se „zaslanimo“ pravom domaćom trkačkom projom.

Atmosfera na druženju je bila sjajna, a kako slika govori više od hiljadu reči, pogledajte i naše fotke sa jučerašnjeg druženja koje se nalaze u našoj Foto galeriji. Pogledajte i video sa jučerašnjeg druženja.

S obzirom da je počela sezona trka, sledeće nedelje, 7. marta zajednički trening će imati određene izmene, ali i pored toga će se održati na istom mestu u isto vreme. Detaljnije o ovome, kao i o planovima za ovu sedmicu možete pročitati u članku Trčite BG polumaraton sa nama: nedelja 5/11

Ako smo motivisali makar jednog od vas koji ste nas samo pratili u želji da steknete utisak šta je trčanje, uradili smo pravu stvar. Trčanje jeste više od samog prebacivanja težišta sa noge na nogu, to je jedan ceo novi svet  koji čeka da ga otkrijete i zavladate njime. Jeste li spremni da vladate?

Aktivan vikend na Paliću
Trčite BG polumaraton sa nama: nedelja 5/11

Povezani članci

7 komentara. Leave new

 • Boban Pantovic
  mart 1, 2010 08:25

  Ovo druženje je prava stvar. I posle pet nedelja nikako da uskladim termin i da se oslobodim drugih obaveza nedeljom u deset. Bitna su pozitivna talasanja… Pravi „virus“ za sva vremena… Trčanje na Adi – nedeljom u deset… Trčanje na Adi – nedeljom u deset… Trčanje na Adi – nedeljom u deset… Trčanje na Adi – nedeljom u deset…

  Odgovori
 • ^ neka ti uvek odjekuje u podsvesti : )

  salu na stranu, bilo je kao i do sada bas fino, puno pozitivne energije i u zbiru puno istrcanih kilometara. na kraju smo lepo proslavili dvogodisnjicu kluba nasih drugara. i zaista i ja moram da pohvalim sve veci broj devojaka koje nam se pridruzuju! ostale, koje i dalje sede kod kuce citajuci nase utiske sa treninga – sta cekate!?? patike na noge i vidimo se u nekoj od narednih nedelje! : )

  pozdrav do 07.03.! ; )

  Odgovori
 • e BAS je sve ovo divno :))

  Odgovori
 • juče je bilo PREDIVNO!
  trčanjac, kafana, društvance, kafa, prijatna temperatura napolju… ma, predivno!
  pravi dan za uživanje!
  čak smo usput i sreli neke moje drugare netrkače, koji su krenuli na kafu negde, i tačno se videlo da nam zavide. 🙂

  devojke koje jedva čekaju da trče sa nama: dođite da trčimo, kikoćemo se i budemo superzgodne! 🙂

  Odgovori
 • Trosili smo groktozu :))))

  Odgovori
 • Ma sve smo trošili i masti i srce(fizički i emotivno) i kafu i vodu i pivo, reči, rečenice i fraze, smeške i osmehe… i niko se nije skroz potrošio, i svi su ipak napunjeni otišli kućama. Djamo se uskoro društvo.

  Odgovori
 • okanovic nermin
  mart 6, 2010 21:48

  ljudi zavidim vam. ja inače uglavnom trčim sam.ne zato što volim nego što nema drugih trkača.imam prijatelja trkača ali nam se ne podudaraju termini.super je ovo masovno okupljanje trkača , zavidim vam. uživajte.

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed