Trke

Vodič za Tvoju Prvu Trku na 29. strana ::: Bez panike do prve medalje

10 komentara

Kad se samo setimo koliko stresa može da izazove prva trka? Sigurno ću biti poslednji-a, smejaće mi se, neću završiti u vremenskom limitu, gde ću ostaviti stvari, kad da uzmem gel? Gomila pitanja, a odgovori svuda raštrkani.

„Skidanje mraka“

Prva trka jeste veliki stres jer se po prvi put nalazimo među velikim brojem trkača – svi ostali deluju kao profesionalci i kao da im je jasno šta treba da rade, a mi? Naša oprema deluje prestaro, naše noge su manje mišićave, svi ostali znaju kojim tempom trče… a nama ništa nije jasno.

Ova tema je toliko interesantna, a iskustvo istinski nezaboravno, da smo mi pokrenuli celu rubriku #skidanjemraka u kojoj objavljujemo vaše priče sa prve trke. Pročitajte neke od njih i naravno, pošaljite nam vašu.

Šta je uspešna prva trka?

Prva trka vam je kao i druge stvari u životu koje radite po prvi put. Verovatno na njoj nećete biti prvi, a verovatno nećete biti ni poslednji. Verovatno da će maksimalni užitak tek uslediti kada se malo opusitite.

Važno je ipak da to bude jedno pozitivno iskustvo, jer od toga zavisi kako ćete i da li ćete nastaviti sa učestvovanjem na trkama.

Prva trka treba da bude iskustvo koje ćete opisati sa:

  • nezaboravno i neponovljivo
  • fantastično i fenomelano
  • velika lekcija i inspiracija na nove trke

Ukoliko posle trke imate želju da učestvujete na još jednoj trci, prvo iskustvo je bilo dobro. Naravno, sledeći korak je da bacite pogled na Kalendar trka i maratona. Ako je vaša prva trka Beogradski maraton posetite našu specijalizovanu stranicu i saznajte sve detalje.

Dobra pripremu za sjajnu prvu trku

Da sve ovo bude „bez panike“ napravili smo Vodič za prvu trku na 29 strana.  Sakupili smo sve informacije o tome kako da se najbolje pripremiš za tvoj veliki dan. Od nedelju dana do minut pre starta trke!

Vizija Trčanje.rs je 20.000 trkača i trkačica na trci u 2020. godini i zato smo zadovoljni ovim vodičem jer veruje da vam može pomoći u trčanju. Ukoliko je tako, podelite ga sa prijateljima. Ujedno i veliko hvala sponzoru Vodiča Asics Srbija što su podržali ovaj projekat.

Preuzmite vodič za prvu trku u pdf-u

PREUZMI VODIČ ZA PRVU TRKU OVDE

Sve što preostaje je da preuzmete vodič i laganim korakom stignete do vaše prve  finišer medalje! Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Vidimo se na STARTU! 

Kalendar trka: Gde trčati u aprilu i maju 2017. godine?
MARATON AKADEMIJA 6/6: Finalnih 5 saveta za nastup na vašoj prvoj trci
Tags: ,

Povezani članci

10 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed