TriatlonTrkeVesti

Sve što ste hteli da znate o triatlonu! [PREDAVANJE: Vlada Savić]

11 komentara

U sredu, 20. 06. 2012 u 18h u Road Runners Club Trčanje.rs (Gospodar Jovanova 33, Bg) imaćemo priliku da upoznamo triatlon, kroz razgovor sa Vladimirem Savićem, predsednikom TK Tamiš iz Pančeva i jednim od rektih sportskih radnika u triatlona+u.

Pored uvodnih napomena o tome šta je triatlon i kako je nastao, te različitih diciplina, Vlada će nam dotaći samo neke od tema:

Vlada će nas upoznati i sa situacijom u Srbiji, te njegovim angažmanom u ovoj oblasti, što je veoma interesantno jer je Vlada jedan od rektih ljudi koji vode triatlon klub koji ima i mlađe kategorije u triatlonu. Otkrićemo izazove, ali i čuti Vladino mišljenje o daljim mogućnostima za razvoj ovog u Srbiji.

Pored profesionalnog angažmana u sportu, biće nam čast da slušamo čoveka koji ima i zaista impozantne rezultate i uspehe u triatlonu: 4:26:27 na Half Ironman distanci (1.9km plivanje, 90 km bajs, 21km trčanje) ove godine. Svaka čast!

Predavanje će trajati oko 30-40 minuta, a zatim će uslediti razgovor i odgovori na sva pitanja koja budete imali vezano za triatlon. Molim vas da se prijavite na ovo predavanje, ostavljanjem komentara na ovaj tekst!

Prvi put na sprintu! Reportaža sa triatlona u Pančevu 2012
16. Vidovdanska trka u Brčkom / Vidovdan Road Race 2012

Povezani članci

11 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed