Pregled najzanimljivijih trkačkih dešavanja i trka u Srbiji može da bude od pomoći onima koji još uvek nisu fiksirali svoj trkački kalendar za proleće leto 2012. Vidimo se na nekoj od sledećih trka!

Maj 2012

Trčanje.rs Open Run – 6.maj

Prvog vikenda maja, možete da nam se pridružite na tradicionalnom otvorenom treningu koji se održava svake prve nedelje u mesecu. Traning počinje u 9h kako bismo izbegli vrućine i gužve na Adi ciganliji, više informacija pročitajte ovde.

Svratite da upoznate ekipu Trčanje.rs i da saznate šta sve klub radi.

Košutnjak Challenge Race – 19. maj

U subotu 19. maja sa početkom u 12 časova održaće se najluđa trka u gradu. Čeka vas 5 km kros trčanja sa preprekama na Košutnjaku i zagarantovana zabava i događaj koji ćete prepričavati. Prijavite se!

Somborski polumaraton – 20.maj

U nedelju 20.maja 2012. sa startom u 10h održaće se 33. Somborski polumaraton. Ovo je najstarija ulična trka u Srbiji i prilika da upoznate Sombor na najbolji mogući nači, trčeći kroz njega.

Niški polumaraton

Nezvanična informacija je da se polumaraton u Nišu održava 26. maja ili 2. juna, potvrdu i detalje očekujemo uskoro.

Jun 2012

Ultimate Nutrition Trka prijateljstva Kula – 16.jun

U subotu, 16. 06. 2012. u Kuli će se održati 4. Ultimate Nutrition Trka Prijateljstva. Trasa trke je duga 6km, što je čini pristuačnom i za trkače i trkačice koji su počeli da se bave trčanjem skoro. Ova trka je odlično mesto za sve one koji žele da se sretnu sa trkačkim svetom i upoznaju se i druže sa trkačima rekreativcima iz cele zemlje.

3. Noćni maraton – Novi Sad 23.jun

Avantura, snaga, izdržljivost, lepota, moć; neka tvoja čula osete maraton. Da ti srce kuca u ritmu noćne muzike, da ti disanje prati talase Dunava, trči pod zvezdama, trči 3. Noćni maraton u Novom Sadu.

Gde ćete trčati ovog leta?