Najave trkaTrke

Trka prijateljstva Kula – mali grad velikog trkačkog srca

Nema komentara

Atletski klub Hajduk maraton tim Kula 17. juna organizuje tradicionalnu 14. Trku prijateljstva u Kuli. Trka koja se prepoznaje po druželjubivosti, toplini, bogatim startnim paketima, vrednim nagrada i tombolom čini je već godinama jednom od najposećenijih i najomiljenijih uličnih trka među trkačima iz zemlje i regiona.

Prijave za trku na 5km, 10km i Nordijsko hodanje 5km moguće je prijaviti na sajtu trka.rs.

Ove godine je obezbeđen i autobuski prevoz iz Beograda za Kulu na 14. Trku Prijateljstva. Iznajmljen je najveći autobus od 82 mesta. Cena Beograd Kula Beograd 1200 rsd. Vođa puta i kontakt osoba Željko Graovac 063364365. 🏃‍♀️🏃‍♂️

Šta možemo da očekujemo? Da li će biti iznenađenja?

Od Trke prijateljstva kao i svake godine može da se očekuje mnogo više od prethodnih izdanja.

Ove godine je poseban fokus usmeren na dečije trke. Spremamo bogate startne pakete, raznovrstan program na dan trke, organizovan prevoz iz Beograda, a nakon trke druženje, tombola i kupanje na bazenu.

Zašto ste ubacili nordijsko hodanje?

Sve veći ljudi je počeo da se bavi ovim sportom, posebno oni koji ne mogu da trče, a žele da ostanu aktivni i zdravi.

Baci pogled na kalendar i koje te trke očekuju u Srbiji i regionu OVDE.

Tu se javila potreba da oslušnemo i njihovu želju da imaju svoju kategoriju. Kao što uvek naglašavamo, nama su učenisnici trke na prvom mestu, bilo da su to trkači, ili nordijci. Stoga smo uveli i ovaj novitet, kao inspiraciju i drugima da slede naš primer.

Nordijsko hodanje je poslednjih godina doživelo veliku ekspanziju kod nas i lepo je pružiti podršku i njima.

Po čemu će 14. trka prijateljstva biti drugačija?

Ovo godine Trka prijateljstva ima najveću podršku sa svih strana.

Samim tim će biti bolja i bogatija u svakom smislu: veći broj učenika, veći broj dece na dečijim trkama, veći nagradni fond, kategorije, bogatiji startni paket, mnogo sadžaja i zabave, veći broj tombola, još više fotografa, druženje kakvo do sada nije bilo ni na jednom trci…

Da li možemo da očekujemo domaće elitne trkače?

Mnogi elitni trkači su najavili svoje učešće, ali nije još sa sigurnošću potvrđeno ko će doći, ali neka to ostane i malo iznenađenje za sve. Ali svakako će biti elitnih trkača, kao i svih prethodnih godina.

S obzirom na najavljenih 23 stepena, kakve će biti okrepe?

Startni paket Trke prijateljstva u Kuli će biti bogat.

Okrepe će biti standarno bogate vodom kao da je +30, a u cilju nas čeka švedski sto i iznenađenja o kojima pričamo, a koja nećemo još uvek da odajemo. Neka nešto ostane i za 17. jun kada vas srdačno dočekujemo u Kuli. 🙂

Šta biste poručili trkačima i trkačicama koji se možda dvoume da li da Trku prijateljstva u Kuli uvrste u svoj kalendar?

Za one koji su bar jednom bili na Trci prijateljstva u Kuli, znamo da nam se uvek vraćaju. Za njih smo uvek rezervisan dan u trkačkom kalendaru.

Sve one koji nisu bili do sada na trci u Kuli i dvoume se, pozivamo da dođu i osete jednu lepu, prijateljsku i iskrenu atmosferu trkačkog grada, kada im pružamo sve ono za šta se spremamo cele godine.

Pet velikih španskih polumaratona ujedinilo se u Nacionalnoj seriji trka Plátano de Canarias
X Adrenalin Race MEGDAN: Pomeri granice, pobedi strahove, prevaziđi neprevaziđeno, postani deo OCR ekipe
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed