Trke

Zašto trčati u Banjaluci ovog proleća? Evo PET razloga!

Nema komentara

“Vivia Run&More Weekend” Banja Luka, održaće se od 12. do 14. maj 2023. PROLJEĆE ZOVE U BANJALUKU!

Mnoštvo razloga pred trkačicama i trkačima na 21 km da pokušaju prvi proći kroz cilj u gradu na Vrbasu. Evo pet ključnih!

ISKORISTITE Super ponudu za čitaoce trčanje.rs za Vivia Run&More Weekend u Banjaluci!

1. Brza, ravna i zelena staza!

Teren idealan za postizanje ličnih rekorda, ali i olimpijskih normi. Polumaratonska staza u Banjaluci je najbrža u BiH. Rekordni razultat (1:02:31) postigao je Paul Tiongik iz Kenije. Posjeduje sertifikat AIMSA-a. Teren bez uspona i bogat zelenilom idealan je i za početničke kilometre.

Svaki učesnik M:tel RMC Banjaluka Polumaratona odmah na startu osvaja kotizaciju za Nektar Color Fun Run, ulaznice za koncert legentadrne Bombaj Štampe, NIKE majicu i poklone sponzora. Duž staze su okrepne stanice, desetine volontera, poznati bendovi, di-džejevi, trubači… Ali, to nije sve.

2. Pobjedu pišemo u množini!

Nijedna trka ne nagrađuje prvih deset trkačica i trkača, osim M:tel RMC Banjaluka Polumaraton.

Prve tri nagrade u obje konkurencije iznose po 1 000 KM, 500 KM i 400 KM. Četvrtoplasirana i četvrtoplasirani osvajaju po 350 KM, a svaki sljedeći takmičar koji prođe kroz cilj osvaja za 50 KM manje i tako do 9 mjesta. Deseta trkačica i trkač, takođe, osvajaju po 100 KM. Specijalne nagrade dobiće i najbrža Banjalučanaka i najbrži Banjalučanin.

Polumaratonci će dobiti i specijalno dizajnirane medalje u obliku magnet- otvarača za flašu, a elitni trkači i elitne pogodnosti na „Vivia Runa and More Weekend-u. Požurite, broj kotizacija je ograničen!

U konkurenciji Imlek RMC 10k biće nagrađeno prvih pet trkačica i trkača. U obje konkurencije nagrade iznose po 500 KM, 300 KM i 200 KM za prva tri mjesta, te po 150 KM i 100 KM za četvrta i peta mjesta. Pobjednički timovi u okviru G – Drive 5k Team Run biće nagrađeni robnim nagradama. Ova trka idealna je za team building radnih kolega, porodica, prijatelja i odličnu zabavu.

3. Nektar Color Fun Run – JEDINSTVENA U EVROPI!

Color run Fotka: RMC

Najšarenija i najzvučnija trka u okviru festivala, obojena i smijehom do suza. Privlači posebnu pažnju i takmičara i navijača. Banjalučani i njihovi gosti trče do srednjovjekovnog Kastela posipajući se organskim bojama, uz pozdrvane decibele sa muzičkih punktova. Na cilju ih očekuje nezaboravana žurka uz legendarnu Bombaj Štampu. Uz čuveno Nektar pivo slavićemo svakog uspješno obojenog učesnika.

4. Četiri decenije Bombaj štampe

Bombaj štampa Fotka: RMC

Sarajevska grupa Bombaj štampa ove godine proslaviće 40 godina postojanja, a povodom velikog jubileja Branko Đurić Đuro i bend nastupit će u brojnim gradovima Evrope.

Banjalučane i njihove goste razdrmaće 13. maja u okviru „Vivia Runa and More Weekend-u, na tvrđavi Kastel.

5. Jedinstven spoj zabave i sporta

Odličan spoj sporta i zabave. Uz prepoznatljiv brend M:tel RMC Banjaluka polumaraton, u okviru “Vivia Run&More Weekend-a” učesnike očekuju zabavni sadržaji prilagođeni svim generacijama. Partijanje do kasno u noć, koncerti na otvorenom, noćni klubovi, adrenalinska avantura u divljem kanjonu Vrbasa, odlična domaća kuhinja u Krajiškoj kući, prihvatljive cijene smještajnih kapaciteta i ljubazni domaćini… I još. Na osunčanim banjalučkim trgovima takmičarski duh i za najmlađe… koncerti, zabavni sadržaji, pokloni…

Sve trkače i one koji će to tek postati u Banjaluci čekaju sve boje zabave i sporta u okviru jednistvenog festivalskog koncepta na Balkanu.

Požurite, broj kotizacija je ograničen!

Uspjeh voli da ga primjete!

“Vivia Run&More Weekend” podržali su predsjednik Republike Srpske, Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, Ministarstvo prosvjete i kulture RS, grad Banjaluka, kompanija M:tel, Imlek, G-Drive, NIKE, Sport Time Balkans, Nektar, Intersport, Tropic/Moj Market, MyBook, Metromedia Group i Olimpijski komitet BiH.

Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju ovog vikenda na Bukulji
Prva OCR North Spirit trka u Specijalnom rezervatu prirode “Gornje Podunavlje”
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed