Trčanje.rs svake prve nedelje u mesecu organizuje otvoreni trening za sve zainteresovane trkače i trkačice. 01.04.2012 ćemo se družiti na Adi ciganliji od 09:00 iza ceffe-a Lago.

Šta možete da očekujete

Pre svega dobro raspoloženu ekipu i druženje sa ljudima koji vole isto što i vi – trčanje. Pored toga, možete da očekujete da ćete kao na svakom našem OpenRun treningu imati priliku da razmenite iskustva sa ostalim drugarima trkačima i popričate o trkama koje predstoje, ovog meseca glavna tema će biti predstojeći Beogradski maraton.

Enervit

Više od 30 godina, ekipa Enervita sarađuje sa šampionima nekoliko sportova i pomaže im da razumeju na koje je sve načine moguće poboljšavati performance ispravne ishrane i njene dopune. Ovo kontinuirano polje posmatranja i istraživanja, omogućuje nam da razumemo stvarne potrebe naših sportista, kao i da najzahtevnijim kupcima ponudimo kompletan asortiman dodataka ishrani, pre, u toku i nakon sportskih aktivnosti. Čak i oni koji se bave sportom povremeno i umerenog inteziteta, moraju biti u stanju da se oslone na adekvatne rezerve energije i vraćanje izgubljene tečnosti, balans elektrolita u cilju održavanja njihove efikasnosti. Zato istraživački tim Enervita nudi najbolje rešenje za obavljanje bilo kojeg nivoa u omiljenom sportu.

Za ovu priliku smo obezbedili enervitove proizvode koje ćete imati priliku da isprobate u sklopu Trčanje.rs OpenRun-a 

Šta vam je potrebno

Skoro ništa, samo oprema i dobra volja :)

Letnji režim treninga

Pomerili smo vreme OpenRun treninga na 09:00 kako bismo u što većoj meri izbegli gužvu, koja je nedeljom na Adi ogromna.

Svratite u nedelju do Ade i provedite jedno nasmejano prepodne na suncu i u lepom društvu za trčanje. Čekamo vas :)

Informacije

Početak treninga je u 09:00 h

Lokacija na kojoj se održava trening je iza caffe Lago – treći kafić posle restorana Jezero

Trenig vodi Ivan Radenković, sportski direktor RRC Trčnje .rs

Nije potrebno da se prijavljujete za trening