Svaka prve nedelje u mesecu, do kraja Univerzuma, biće organizov otvoreni trening i grupno trčanje na Adi :)

Ko može da dođe?

Isključivo profesionalni trkači, sa minimum 3 maratona ili jednim ultramaratonom. Polumaratonci i maratonke moraju da imaju lični rekord ispod 1:25 ako žele da trče sa nama.

Of course, šala… Svi su dobrodošli, bilo da još uvek kombinujete trčanje + hodanje (i za vas ima društva), bilo da ste ubeđeni da ste najsporije biće na Planeti (i za vas ćemo naći saborce), bilo da se stvarno spremate da ugrozite rekord Gebreselasija (za vas možda nađemo nešto :)

Ideja

Da trčimo zajedno, da se družimo, da posle toga popijemo čaj i podelimo iskustva, znanje… da provedemo konstruktivno nedeljno jutro… da se uopznamo i družimo i da upoznate kako funckioniše prvi rekreativni trkački klub u Beogradu :)

Mesto: Kafe Lago, 3 kafić od Restorana Jezero
Vreme: 10h (dođite 15 minuta ranije da bismo počeli na vreme)
Kontakt: Veki, 064 50 72 603 / Ivan, 063 723 64 29
Organizacija: by RRC Trčanje.rs

Svi su dobrodošli! I da, ako se pitate, da li je glupo da se pojavite sami, da li će vas ljudi ignorisati, da li će se neko ljutiti što ste početnik i hodate ili trčite sporo – ODGOVOR JE NE! Dođite i proverite.

p.s. Kafe Lago je nedeljom prepodne rezervisan za nas, tako da ćete u kafiću ostaviti stvari i presvlaku za posle treninga. Nakon trčanja, možete se presvući i uraditi istezanje u toplom. Ukoliko se presvlačite i pre treninga, dođite koji minut ranije kako vas grupa ne bi čekala. Ostajanje posle treninga je poželjno, jer društvo ostane na druženju uz tople napitke, voće i keks.