Connect with us

Hi, what are you looking for?

Triatlon

Škola triatlona 2011: You will do this

Prihvati izazov škole triatlona!

Ako želiš, a do sada nisi mogao/la da kažeš: Ja mogu da trčim, plivam i vozim bicikl… Škola triatlona je za tebe i za sve one koji žele da probaju triatlon, a nisu se do sada usudili ili su imali dobre izgovore da ne probaju. Škola triatlona je za početne korake u triatlonu!

Lokelani McMichael. Sa 18 godina bila najmlađa devojka koja je završila Ironman Hawaii. Do danas, ponovila to još 6 puta. Planira da radi triatlone do svoje 80-te.

Odrastaj i menjaj se uz triatlon!

RRC trcanje.rs organizuje letnju, intenzivnu školu triatlona od 23.07.2011. na Adi sredom od 19.00 i subotom od 8.30. Planirano je da se realizuje 7 časova obuka i treninga u tri sportske discipline i završni ispit – mini triatlon. Minimum polaznika škole je 10.

Cena škola je 4.900, RSD. Za članove kluba cena je 2.000,00 RSD. Ukoliko dovedete druga ili drugaricu koji uplate školu, vi dobijate obuku gratis.

Škola je besplatna. Morate se prijaviti kroz projekat Prvi pokret.

Naš trenerski tim ima iza sebe 20 godina takmičarskog iskustva i diplomski ispit na temu triatlona! Školu vode triatlonci Goran Mišić i Nikola Jevtić i Ivan Radenković, diplomirani trener i sportski direktor RRC Trčanje.rs.

Vidimo se na Adi u školi triatlona!

Advertisement. Scroll to continue reading.
5 Comments

5 Comments

  1. Ljubica

    05.07.2011 at 06:37

    Поштовани, да ли постоје нека ограничења ко може да упише школу триатлона, као што су тренутна кондиција, снага, издржљивост, године и сл. или је то школа и за саме почетнике у овако нечему?  Унапред хвала.

Uključi se u diskusiju

Povezani članci