TriatlonTrkeVesti

Škola triatlona 2011: You will do this

2 komentara

Prihvati izazov škole triatlona!

Ako želiš, a do sada nisi mogao/la da kažeš: Ja mogu da trčim, plivam i vozim bicikl… Škola triatlona je za tebe i za sve one koji žele da probaju triatlon, a nisu se do sada usudili ili su imali dobre izgovore da ne probaju. Škola triatlona je za početne korake u triatlonu!

Lokelani McMichael. Sa 18 godina bila najmlađa devojka koja je završila Ironman Hawaii. Do danas, ponovila to još 6 puta. Planira da radi triatlone do svoje 80-te.

Odrastaj i menjaj se uz triatlon!

RRC trcanje.rs organizuje letnju, intenzivnu školu triatlona od 23.07.2011. na Adi sredom od 19.00 i subotom od 8.30. Planirano je da se realizuje 7 časova obuka i treninga u tri sportske discipline i završni ispit – mini triatlon. Minimum polaznika škole je 10.

Cena škola je 4.900, RSD. Za članove kluba cena je 2.000,00 RSD. Ukoliko dovedete druga ili drugaricu koji uplate školu, vi dobijate obuku gratis.

Škola je besplatna. Morate se prijaviti kroz projekat Prvi pokret.

Naš trenerski tim ima iza sebe 20 godina takmičarskog iskustva i diplomski ispit na temu triatlona! Školu vode triatlonci Goran Mišić i Nikola Jevtić i Ivan Radenković, diplomirani trener i sportski direktor RRC Trčanje.rs.

Vidimo se na Adi u školi triatlona!

Test post
Moj prvi polumaraton – Ljubljana 2011 #2

Povezani članci

2 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed