* NaslovnaNajave trkaTrke

RACE FOR THE CURE 2024 [NAJAVA TRKE]

Nema komentara

Manifestacija RACE FOR THE CURE – Trka za Zdravlje je globalna manifestacija, sportskog netakmičarskog karaktera, posvećena prevenciji i borbi protiv raka dojke, ove 2024. godine pod sloganom “ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE NAS”. 

RACE FOR THE CURE 2024 [NAJAVA TRKE]

Poseban akcenat se stavlja na promociju zdravih stilova života i fizičku aktivnost, kao i osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke i predstavlja uvod u obeležavanje oktobara – međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. 

Fizička aktivnost smanjuje mogućnost nastanka raka dojke, drugih bolesti kao što su povišen pritisak, povećana telesna težina, dijabetes i dr., a poboljšava raspoloženje, povećava energiju ….

Manifestacija je zakazana za 21. septembar 2024.godine na prostoru JP „Ada Ciganlija“ sa početkom u 11h. i startom u 12h., kada ćemo se družiti i biti zajedno jedni za druge, da trčimo i šetamo za one koji to ne mogu.

REGISTRACIJA JE OTVORENA i iznosi 15eur ili 1.500,oo RSD i podrazumeva dobijanje brendirane majice i osveženje.

VAŠU REGISTRACIJU, ILI REGISTRACIJU VAŠEG TIMA ZAINTERESOVANIH MOŽETE URADITI preko linka  

https://www.raceforthecure.eu/sr/Races/Race/Id/13

 ili na samoj trci.

„ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE NAS”

Očekujemo veliki broj učesnica i učesnika koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera u dužini od 7,7 kilometara i ponosno reći „Za Tebe, Za mene Za sve nas”. Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju zdravih stilova života i fizičku aktivnost, kao i osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke. 

Uz ovogodišnji slogan manifestacije poručujemo ženama da smo tu jedni za druge I da uz malo dobre volje možemo promeniti neke navike I postići sopstvene životne rekorde. 

Startni paket

Ove godine, već po šesti put, uz Trku za zdravlje RACE FOR THE CURE 2024 imamo puno kompanija koje svojom društvenom odgovornošću pordžavaju ovu manifestaciju.

Sve učesnice i učesnici Manifestacije RFTC2023 koje se prijave putem sajta https://www.raceforthecure.eu/sr dobiće trkački paket, posebno brendiranu majicu i osveženje, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuje medalja pobednice.

Prijavite se za RACE FOR THE CURE – ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE NAS 2024, i trčimo, šetajmo i dajmo podršku za svet bez raka dojke! Uživajte u prelepoj prirodi Ade Ciganlije, aktivnostima i muzičkom program i PODRŽITE Manifestaciju koja IMA HUMANITARNI CILJ.

 

Želite na trčanje sa psom? rase pasa koje mogu da vas isprate!
Pazarski polumaraton se održava 27. oktobra i ima novog direktora

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed