Trke

Počinje kampanja „Možeš!“ Prijavi se i saznaj kako da napraviš promenu u svom okruženju!

Nema komentara

Da li ste se nekada zapitali kako da svoj život učinite aktivnijim odmah i sada? I da li ste i vi kada ste bili mali želeli da promenite svet?

Aktivan život je u saradnji sa organizacijom Srbija u pokretu pokrenula projekat „Možeš!“. Ovaj projekat služi svima onima koji žive aktivno, ali i onima koji žele da povedu više računa o svom zdravlju. Na jednom mestu možete da sakupite znanja i dobijete adekvatnu edukaciju, a pre svega osvestite koliko vi sami kao pojedinci imate resursa da promenite nešto u svom društvu. Dakle, važno je znati – kako.

Vi imate moć i alat da promenite stvari u svojoj sredini

Svako od nas ima individualnu odgovornost da brine o sopstvenom zdravlju, zar ne? Na taj način povećavamo kvalitet svog života,  svakodnevnice, utičemo na ljude oko nas, pa sve do zajednice u kojoj živimo i radimo.

Imamo moć da iznova pokrećemo taj lanac i pružamo ga ka okolini.

A šta zapravo znači aktivan život?

Projekat „Možeš!“ ima za cilj da kroz niz edukacija polaznicima ponudi znanje o tome šta aktivan život zapravo znači i kako ga živeti i održavati, ali i znanje o modelima društvenog organizovanja i javnog govora (adaptirano po modelu društvenog organizovanja koje je razvio prof. Marshall Ganz sa Harvard Univerziteta). Ovi seminari će vas naučiti kako da pronađete lidera u sebi i iskoristite taj resurs da biste njime motivisali druge da vam se pridruže, kako biste svi zajedno živeli aktivne živote i doprinosili promenama u svom okruženju.

Projekat „Možeš!“ započinje nizom edukacija koje će se održavati u prostorijama Aktivnog života, u ulici Gospodar Jovanova 33, a prve edukacije održaće se već 13. i 14. aprila 2013. godine.

Ako želiš da živiš aktivan život, onda to i MOŽEŠ! Pronađi inspiraciju u sebi i prenesi je drugima kako biste zajedno stvarali promene!

Požuri i prijavi se na našu besplatnu edukaciju OVDE!

Festival sporta i prirode – Peščarski maraton
Košutnjak Challenge Race 2013

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed