Najave trkaTrke

Poziv trkačima: Prijave za Du Motion otvorene još mesec dana

Nema komentara

Treće izdanje trkačke manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik na rasporedu je 29. i 30. 4., a svi trkači koji se još nisu prijavili mogu to učiniti do 01. 4.2017.god.

Dvodnevno događanje i ove godine objedinjuje globalno sve popularniji Dubrovački polumaraton, ekskluzivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku 5K te dječju utrku.

U vrlo kratkom vremenu Du Motion je stekao epitet jedne od najuspješnijih i najbolje organiziranih manifestacija ove vrste u Hrvatskoj, koja će za prvomajski vikend u grad podno Srđa ponovno privući sportaše i rekreativce iz više od 30 zemalja. Rezultat je to predanog rada organizacijskog tima, zanimljivo osmišljenih panoramskih staza sa startom i ciljem na Stradun te odlične atmosfere o kojoj trkači pričaju još mjesecima nakon utrke.

Posebnost Du Motiona su i raznovrsni trkački paketi s popularnim cijenama koji uključuju brojne sportske i turističke sadržaje.

Više o prijavama i trkačkim paketima, rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj web stranici, Du Motion možete pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Pogledajte Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik 2016  video.

 

Poziv na novu trku – “Homoljski motivi”
Proleće miriše na Bečki maraton!
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed