Najave trkaTrke

Poziv na 2. Kruševački Planet Bike polumaraton

Nema komentara

ARK „Maratonac“ vas poziva na 2. Kruševački Planet Bike polumaraton i Cooper trku zadovoljstva koji će se održati 26.marta pod pokroviteljstvom grada Kruševca. Biće to dan kada su polumaratonci zvezde, heroji ulice, promoteri zdravog i aktivnog života. Pozitivna energija će se osećati na svakom metru staze, zabava je zagarantovana, a dobar provod i osmeh se podrazumevaju.

Potrudićemo se da vam dan bude ispunjen od jutra pa sve do večeri. Sve učesnike čeka besplatna poseta muzeja i znamenitostima grada, bogata okrepa, dva tima fizioterapeuta, lepa majica (100% polyester), medalja, ručak i oporavak u bazenu posle trke.

Potrudićemo se da muzika bude na svakih 1,5 km. Di-džej, trubači – muzika koja daje ritam i snagu da iz sebe izvučete najbolje.

Staza je u centru grada, kružna je i trči se 4 kruga. Jedan krug je dužine 5.275 m.

Merenje će biti elektronsko (čipovano). Rezultati će se obraditi brzo.

Biće proglašenje po kategorijama i obavezno zajedničko fotografisanje u 14h ispred spomenika Kosovskih junaka.

krusevacki polumaraton

Prijave na pripreme

Uveliko teku pripreme za 2. Kruševački polumaraton 2017. godine. Prijave su otvorene od novembra i do sada se prijavilo preko 150 takmičar iz 5 zemalja.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu www.arkmaratonac.com ili na sajtu www.trka.rs, takođe link za prijavu mogu naći na fb događaju 2. Kruševački polumaraton kao i na fb stranici ARK „Maratonac“ .

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, takođe i lica starija od 16 god ali za njih je potreban potpis roditelja ili staratelja.

Trka zadovoljstva

U sklopu polumaratona održaće se i Cooper trka zadovoljstva koja startuje odmah posle polumaratonske trke i trči se jedan krug. Za nju nije potrebno posebno prijavljivanje, dovoljno je doći 26. marta, poneti patike i dobro raspoloženje.

Uz pomoć Cooper Tires – a omogućilu smo svoj deci osnovnih i srednjih škola u Kruševcu koja su zainteresovana da dođu da treniraju sa ARK „Maratonac“ , 3 puta nedeljno u februaru i martu, to mogu da urade besplatno.

Cilj nam je da pokrenemo što veći broj dece i da im približimo trčanje kao i da osete atmosferu jednog polumaratona.

Naši dragi Kruševljani koji žele da istrče polumaraton mogu da dođu i sa ARK „Maratonac“, uz stručnu pomoć se pripreme da istrče polumaraton koji je dužine 21,1 km.

Svi zainteresovani se mogu javiti na fb stranici ARK „Maratonac“.

krusevacki polumaraton

Takođe, 26. marta grad Kruševac će biti jedna velika pešačka zona i zato iskoristimo to da svi izađemo na ulice da trčimo ili budemo podrška ljudima koji trče. Biće veselo, aktivno i sa puno osmeha. Potrudićemo se da budemo dobri domaćini i da svi koji taj dan dođu u Kruševac, grad napuste sa osmehom i željom da se ponovo vrate.

Biće ovo jedno od većih sportskih manifestacija koje će se održati ove godine u Kruševcu. Budite deo jedne pozitivne priče.

Svi koji žele da na polumaratonu uzmu učešće kao volonteri, jer bez njih ceo događaj nije moguć, mogu da se prijave na fb stranici ARK „Maratonac“ – a ili na fb profilu Seniša Gašić.

Vidimo se 26.03.2017. godine na prazniku trčanja i aktivnog načina života u carskom gradu.

Mostar polumaraton – trčite preko pet mostova Neretve
Poziv na 38. Somborski polumaraton
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed