* NaslovnaTrkeVesti

Ujedinjeni organizatori trka u Srbiji o trčanju i potrebama trkača u Srbiji. Održan prvi online sastanak organizatora trka [ANKETA]

Nema komentara

U petak 17. aprila je održan prvi online sastanak organizatora trka u Srbiji sa temom uticaja Koronavirusa na održavanje trkačkih događaja u toku jeseni. Okupilo se 29. organizatora trka kako bi razmotrili situaciju u kojoj se nalazimo i sagledali sve načine na koje će pandemija uticati na održavanje trka u Srbiji i posledično na trčanje i potrebe trkača.

Video snimak diskusije, preslušalo je 80 organizatora, te je ovaj sastanak okupio organizatore koji zajedno organizuju više od 100 događaja u našoj zemlji.

[poll id=“68″]

U trenutku kada se odlažu ili otkazuju velike svetske trke, kada niko sa sigurnošću ne zna koje i kakve mere će biti neophodne da se pobedi virus, zajednica organizatora trka je uspela da suzbije redove i da se ujedini kako bi učinila sve što je u njihovoj moći da:

  • Odmah po ukidanju mera i sticanju uslova za održavanje trka počnu da se organizuju trke u Srbiji
  • Usklade kalendar trka u novonastaloj situaciji, kako bi preklapanja bila što manja i kako bi i pored preklapanja trkači mogli da učestvuju na najvećem broju njima omiljenih trka.
  • Intenzivno rade na razmeni iskustva i pomaganju jedni drugima kako bi prevazišli sve izazove.

Upitnik za trkače: pomozite organizatorima trka da budu što spremniji za jesen

Izdvojite par minuta i popunite ovaj kratak, anonimni, upitnik. Obradom vaših odgovora ćemo doći do informacija koje su u ovom trenutku veoma značajne organizatorima trka za dalje planiranje. Posebo što je zajednički stav svih učesnika sastanka da svi trke pravimo zbog učesnika, te nam je vaše mišljenje najvažnije.

Hvala.

New York Times: Kako će izgledati trke izdržljivosti kada se vrate? [PRENOSIMO] [DO#081]
Očekuje se preko 6.000 učesnika na „kineskom Beogradskom maratonu“ u nedelju
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed