Ujedinjeni organizatori trka u Srbiji o trčanju i potrebama trkača u Srbiji. Održan prvi online sastanak organizatora trka [ANKETA]

U petak 17. aprila je održan prvi online sastanak organizatora trka u Srbiji sa temom uticaja Koronavirusa na održavanje trkačkih događaja u toku jeseni. Okupilo se 29. organizatora trka kako bi razmotrili situaciju u kojoj se nalazimo i sagledali sve načine na koje će pandemija uticati na održavanje trka u Srbiji i posledično na trčanje i potrebe trkača.

Video snimak diskusije, preslušalo je 80 organizatora, te je ovaj sastanak okupio organizatore koji zajedno organizuju više od 100 događaja u našoj zemlji.

Da li planirate da učestvujete na trkama u Srbiji kada se završi vandredno stanje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

U trenutku kada se odlažu ili otkazuju velike svetske trke, kada niko sa sigurnošću ne zna koje i kakve mere će biti neophodne da se pobedi virus, zajednica organizatora trka je uspela da suzbije redove i da se ujedini kako bi učinila sve što je u njihovoj moći da:

  • Odmah po ukidanju mera i sticanju uslova za održavanje trka počnu da se organizuju trke u Srbiji
  • Usklade kalendar trka u novonastaloj situaciji, kako bi preklapanja bila što manja i kako bi i pored preklapanja trkači mogli da učestvuju na najvećem broju njima omiljenih trka.
  • Intenzivno rade na razmeni iskustva i pomaganju jedni drugima kako bi prevazišli sve izazove.

Upitnik za trkače: pomozite organizatorima trka da budu što spremniji za jesen

Izdvojite par minuta i popunite ovaj kratak, anonimni, upitnik. Obradom vaših odgovora ćemo doći do informacija koje su u ovom trenutku veoma značajne organizatorima trka za dalje planiranje. Posebo što je zajednički stav svih učesnika sastanka da svi trke pravimo zbog učesnika, te nam je vaše mišljenje najvažnije.

Hvala.