Najave trkaTrkeVesti

Septembar 2020 je mesec aktivnih zaposlenih – Motiviši kolege i trčite na trkama Serbia Business Run serije [NOVI TERMINI]!

Nema komentara

Najveći tim-bilding događaj godine se vraća. Trke Serbia Business Run održaže se u 4 grada Srbije, i to u četiri četvrtka u septembru 2020. godine.

Polako, ali sigurno maj je mesec novih početaka! Od 27. aprila dozvoljen je rad fitnes centara – vežbanje u zatvorenom, a od ponedeljka 4. maja i grupni treninzi na otvorenom!

Eto prilike da se vratimo starim, dobrim navikama ili samo nastavimo gde smo stali. Mnogi od nas su vredno trenirali u celom ovom periodu – što kod kuće, što samostalno napolju, uz poštovanje distanci i drugih mera zaštite.

Bio je ovo svojevrstan test naše volje, discipline, samoanalize, edukacije – kako bismo otkrili od čega smo sazdani. Šta se promenilo u našem životu – bio to samo drugi ugao posmatranja ili potpuni zaokret u razmišljanju i radu – nije toliko važno. Ono što jeste, to je da smo pobedili. Sebe. Okolnosti. Doživljaj realnosti.

Trke Serbia Business Run u septembru 2020

Sada je trenutak da objavimo: trke Serbia Business Run će se održati. U novim terminima, u sva četiri grada. Bilo je neizvesno, ali nismo se predali. Tu smo za vas. Da podržimo kretanje, trčanje, vežbanje – individualno i timsko. Naša vizija Aktivni zaposleni – Fizička aktivnost kao norma u kompanijama se nastavlja. Nema posustajanja.

Serija Serbia Business Run startuje ove godine u septembru. Evo kojim redosledom:

Kompanije i učesnici o Serbia Business Run seriji

Na pitanje zašto je sport toliko važan kompaniji, dobar odgovor smo dobili iz Atlantic Grupe u razgovoru za naš sajt –Jedino zdravi zaposleni mogu biti produktivni zaposleni :

Zdravi, sposobni i vešti zaposleni lakše podnose sve nedaće i teškoće života, a isto tako, mnogo  će lakše obavljati radne zadatke. 

Silvia Šimunović, Atlantic Grupa

Kada su u pitanju očekivanja od učešća na našim biznis trkama, ona se zasigurno menjaju, ali verujemo da će zdravlje i fizička aktivnost sve to pobediti.

Očekivanja su nam (uz pobjedu 😊) da se što više zaposlenih aktivira taj dan, a onda da ostanu u trčanju cijeli život. Jer trčanje je baš to – aktivnost kojom se možemo baviti čitav život neovisno o godinama. 

Silvia Šimunović, Atlantic Grupa

Sa druge strane, šta nam poručuju Ambasadori Serbia Business Run trka, uspešni pojedinci koji redovno treniraju i inspirišu svojim primerom: zašto da krenemo sa trčanjem?

Nenad Bogar - ambasador Subotica Business Run trke
Nenad Bogar – ambasador Subotica Business Run trke

Baci mafin koji držiš u ruci, i izađi napolje da trčiš! Najveći korak koji možeš napraviti je da odeš u šumu i kreneš da trčiš. Nebitno kojom brzinom i koliko, samo trči i uživaj. U sportu se uvek nađe dobro društvo, prijatelji sa kojima možeš podeliti razna iskustva, i koji će te kasnije bodriti u tvojim uspesima.

Nenad Bogar, osnivač dizajn agencije Heavyform , triatlonac, Ironman, Ambasador Subotica Business Run 2020

Kada je u pitanju tajni recept za ispunjen život, ohrabruje nas Ildiko Fabo, sedmostruka državna prvakinja u biciklizmu, dvostruka državna prvakinja u poludugom triatlonu, Ambasador Subotica Business Run 2020:

Sledi svoje srce, budi svoj i idi putem istine, koliko god to bio težak put. Zašto da trče? Da upoznaju sebe, svoje granice, svoj um i svoje telo u raznim situacijama. I da ponovo dožive neku vrstu slobode, koja nam je bila prirodna kada smo bili deca. 

Poruka je jasna – bez puno razmišljanja – samo TRČITE.

Vidimo se na stazi.

Na kafi sa trenerom trčanja – Vaša pitanja i stručni odgovori!
Treninzi na otvorenom? DA, ali na sledeći način. Objavjujemo instrukcije Ministarstva Omladine i Sporta
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed