Trke

Nike+ Run Club Beograd, četvrtkom od 19h na Ušću

Nema komentara

U četvrtak u 19:00 na Ušću, ispod Brankovog mosta, započinje novi ciklus treninga Nike+ Run Club Beograd. Nike+ Run Club Beograd je trkački klub u kome možete besplatno trenirati trčanje i spremiti se za veliku gradsku trku We Run Beograd koja će se održati početkom septembra 2012.

Treninzi Nike+ Run Club Beograd održavaće se svakog četvrtka od 19:00 i biće to pravi mali hepeninzi na otvorenom, uz muziku, osveženje, dobru ekipu i profesionalno vođeni trening. Pored treninga četvrtakom u planu su i trkačke grupe koje će od 1. jula voditi mladi Nike+ Pejseri, na različitim lokacijama u Beogradu.

Od četvrtka, dešava se i još jedna novina, a to je spajanje Road Runners Club Trčanje.rs treninga četvrtkom sa Nike+ Run Club. Na taj način celokupan rad Nike+ Run Club je što bi se reklo na sprskom powered by tim Trčanje.rs.

Ukoliko do sada niste imali hrabrosti da krenete sa trčanje, ukoliko niste probali da trčite u društvu i niste osetili čari trčanja pored ekipe, ovo je prava prilika da steknete nove navike sa kojim ćete dočekati vašu prvu trku. Ako se pitate, da li su i početnici dobrodošli – odgovor je i te kako. Formirane su grupe za sve, bilo da još uvek niste ni potrčali ili jurite rekord na sledećoj trci.

Vidimo se!

Za sva pitanja posetite www.facebook.com/NikeRunningSrbija

Trkački kamp – Novalja 2012
Trčanje.rs na 3.Noćnom maratonu

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed