Na Adi Ciganliji će se 21. septembra 2019. odigrati još jedan “najlepši” događaj u gradu – Ženska trka. To je i manifestaciona i elitna atletska trka oko jezera, posvećena isključivo pripadnicama lepšeg pola.

Ali pre nego što počnemo sa ovom temom, želeli bismo da vas obavestimo da su prijave za Serbia Business Run seriju trka otvorene i da se možete prijaviti po najboljim cenama ovde.

Uz lepu učesničku majicu i učesnički broj sa čipom pre trke, posle pretrčanih (ili prepešačenih) 7,7  km – sve učesnice dobijaju po cvet, medalju, okrepu i posebne poklone sponzora. Za sve učesnice i goste pripremamo i živi muzički program sa vrhunskim izvođačima i nagradno izvlačenje posebnih poklona.

U okviru sportskog programa, sama trka ima međunarodni karakter, a prve tri takmičarke dobijaju vredne novčane nagrade.

Ženska trka je, inače, jedini masovni, ne samo sportski događaj u našem gradu, posvećen isključivo pripadnicama ženskog pola.

Datum održavanja: 21. septembar 2019. 
Lokacija: Ada Ciganlija, kod Okruglog kupatila
Vreme: 09h – 14h
Start trke: 12h
Dužina staze: 7700m

Organizator: Beogradski maraton
Domaćin: JP “Ada Ciganlija”

Sadržaj učesničkog paketa:

• Startni broj sa čipom
• Funkcionalna majica 
• Medalja na cilju
• Okrepa na cilju
• Zdravstveno obezbeđenje na stazi i cilju
• Garderoba
• Rezultati (online)
• Diploma (online)

Cena učesničkog paketa: 
do 31.08.2019. – 1600 RSD
01. – 16.09.2019. – 1900 RSD

Korporativno ekipno učešće
Na Ženskoj trci 2019. omogućili smo i ekipno učešće za kompanije. Jedan tim može imati neograničen broj učesnica, a prva tri rezultata po timu će biti u plasmanu za ekipno takmičenje. Svaka učesnica iz tima će imati pojedinačni rezultat i plasman kao i sve druge učesnice.

Preuzimanje učesničkog paketa
Uskoro će biti objavljeno vreme i mesto preuzimanja učesničkih paketa. 
Preuzimanje učesničkog paketa biće omogućeno samo za učesnice koje su se ranije prijavile i svoj učesnički paket platile. 
Prijava/uplata na dan trke nije moguća! 

Odustajanje od učešća ili nepredviđene okolnosti
Učesnica može odustati od trke i nije u obavezi da o tome obavesti organizatora. U slučaju odustajanja učesnika ili nemogućnosti da učestvuje u trci usled nepredviđenih okolnosti, organizator nije u obavezi da vrati uplaćeni novac.

Važno:

– Cena učesničkog paketa zavisi od datuma uplate (a ne od datuma prijave)
– U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih prilika, organizator zadržava pravo pomeranja datuma trke i u tom slučaju nije dužan da izvrši povraćaj novca za startninu u slučaju da novi datum ne odgovara učesnici.
– Prijava postaje važeća tek posle evidentirane uplate učesničkog paketa
– Prilikom registracije koristite važeću email adresu. Jedna trkačica – jedna registracija. Nije moguće prijaviti više trkačica sa jednog naloga.
– Prijavite se što pre. Organizator zadržava pravo ograničenja broja učesnica.

Prijave NA LINKU.