Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Trčanje.rs Downtown Run #2, četvrtak 27.10.

U četvrtak 27.10.2011. Road Runners Club  Trcanje.rs organizuje drugi Downtown Run trening koji će se održati u centru Beograda sa početkom u 19h. Start treninga je ispod Brankovog mosta sa strane Novog Beograda.

Prvi Downtown Run koji je održan pre tačno mesec dana je bio veoma uspešan. Na njemu je više od 30 ljudi punih pozitivne energije i sa dozom egzibicionizma trčalo u strogom centru Beograda. Veliki broj šetača na beogradskim ulicama i lepo vreme su omogućili da trening ispini svoje ciljeve, omogući da trkači odrade lagan i veoma interesantan trening na zanimljivoj lokaciji i pritom promovišu trčanje kao fitnes aktivnost sugradjanima koji su ostajali u čudu kada je pored njih protrčavala grupa od 30ak trkača u prepunoj Knez Mihailovoj ulici.

Trening je otvorenog tipa i pozvani su svi raspoloženi za dobro druženje i lagano trčanje.

I ovog puta idemo veoma zanimljivom rutom. Sastanak je ispod Brankovog mosta sa novobeogradske strane na šetalištu (ispred splava Kolos). Trčaćemo preko mosta ka centru a zatim ka Kalemegdanu. Posle kruga na Kališu vraćamo se do Terazija gde si oni koji budu mislili da im je dosta mogu da završe trening i vrate se na početnu tačku. Kraća varijanta treninga će trajati oko 40 minuta sa dužinom od približno 5,5 km.

Oni koju budi umali snage za nastavak će od Terazija nastaviti preko Slavije do hrama Svetog Save a zatim sledi povratak do Zelenog venca i mostom nazad na početnu tačku. Dužina druge varijante je oko 10 km i planiramo da trening ne traje duže od sat i deset minuta.

Trčanje.rs Downtown Run #2

 • Datum: četvrtak, 27.10.2011.
 • Vreme: 19h (dođite 10ak minuta ranije kako bi počeli sa treningom na vreme)
 • Start: Šetalište ispod Brankovog mosta sa NBG strane kod splava Kolos
 • Cilj=Start
 • Tempo: Lagano trčanje
 • Dužina: Oko 5 odnosno 10 km
 • Trening je free i otvoren za sve ljubitelje trčanja
 • Biće obezbeđen automobil u kome će biti moguće ostaviti ISKLJUČIVO garderobu
 • Trči se u grupi uz strogo poštovanje saobraćajnih propisa (pešački prelaz…)
 • Učestvujete na sopstvenu odgovornost!
Pozovite društvo. Vidimo se!

3 Comments

3 Comments

 1. Tijanadj

  25.10.2011 at 18:57

  Divno! Slucajno cu se zateci u Beogradu!.Nadam se da cu uspeti da zavrsim sve svoje obaveze i da sa vama protrcim malcice kroz moj grad. To bi bio zaista poklon. Sve do Hrama. A onda kuci. Tu je moja kuca.

 2. Djordje Djokic

  25.10.2011 at 23:00

  kako ovo dobr zvuči :-)

  aj sve najbolje a ako pogledaš kraj kolone možda nas i vidiš tamo

 3. Veroljub Zmijanac

  28.10.2011 at 22:10

Uključi se u diskusiju

Povezani članci