Serija poslovnih trka stiže po prvi put u Niš. U četvrtak nakon posla 19. septembra 300 zaposlenih će trčati trku na 5km

Niš, kao treći najveći grad u Srbiji, dobija svoju timsku poslovnu trku na 5 km na kojoj pravo nastupa imaju zaposleni iz niških kompanija. SBB Niš Business Run biće održan u četvrtak, 19. septembra nakon radnog vremena. Start trke je u Niškoj tvrđavi.

Serija poslovnih trka SBB Serbia Business Run kroz trčanje i druženje spaja više od 7000 zaposlenih iz 600 kompanija iz Srbije. Posle trke u Subotici, Kragujevcu i Beogradu, Niš dobija svoj najveći tim bilding događaj, a serija se završava u oktobru u Novom Sadu. Očekujemo učešće 300 zaposlenih iz niških kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta.

“Tema zdravlja i rekreacije nije strana na našim prostorima. Nekada su to bile radničke igre, danas kroz trčanje imamo još bolju šansu da okupimo sve zaposlene nevezano od godina, pola,  pozicije u kompaniji ili nivoa utreniranosti. Mislim da cela Srbija i poslovna zajednica u Nišu treba da bude prepoznata po modernim kompanijama koje aktivno podržavaju zaposlene da brinu o svom zdravlju kao što su Nutanix, Webelinx, Neopix, Troxo, Phillip Moris i AURA”,  izjavio je Veroljub Zmijanac, generalni menadžer Serbia Business Run serije i dodao: “Baš zato sam ponosan na saradnju sa kreativnim mladim ljudima iz Deli prostora koji su sjajan partner u promociji aktivne poslovne kulture.”

Bogat startni paket za svakog učesnika uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i piće, startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata, kao i najbolju trkačku žurku i druženje posle trke.  Zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac trka ima i humanitarni aspekt te kompanije koje učestvuju u trci mogu i da podrže kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih srednjoškolaca koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica.

“Veliko je zadovoljstvo da Deli prostor ima priliku da se kao partner uključi u promociju i organizaciju ovogodišnje, prve po redu, trke u Nišu. Deli je prostor koji brine o svojim “stanarima” ali i prostor koji sa svojim Deli klubom brine o svojoj lokalnoj zajednici. Prepoznali smo vrednosti koje promoviše ova trka, pa je prosto bilo neizostavno i naše aktivno učešće. Zato, budite spremni da trčimo zajedno. Deli ekipa se priprema za ovu trku, a očekujemo i sve vas.” istakao je Nenad Stojanović, projektni direktor organizacije Deli povodom saradnje na ovom projektu. 

Više o Niš SBB Business Run-u na: http://www.serbiabusinessrun.com/nis/

planovi za trčanje