Navikli smo da je maj mesec izazova, a ovaj može da vam donese fine trkačke patike!

U okviru X-Challenge serije treninga za sve zaljubljenike u trčanje Reebok organizuje Running izazov.

U subotu 27. maja sa početkom u 10:30h na Atletskom stadionu na Košutnjaku, okupiće se svi  oni koji žele da pokažu sebi i drugima da su dorasli svim fizičkim i mentalnim izazovima, i prepodne provedu u trčanju i druženju.

Dve trke – individualna i štafeta.

Od 11 h očekuje nas start masovne trke na tartanu od 400m. Svi trkači startuju u svojojoj traci i zajedičkim naporom se trude da dosegnu što više krugova.

Na sredini staze biće postavljen laserski merač koji će brojiti svako “okidanje”

Svakim novim istrčanim kilometrom i krugom trkači će zajedničkim snagama „otključavati“ po jedno iznenađenje, od DJ nastupa, osveženja na licu mesta do muzičkog performansa uživo, a na semaforu će biti prikazan ukupan broj krugova koje su istrčali, kao i to koliko ih još krugova deli do novog iznenađenja. Na poslednjem krugu otključava se najveće iznenađenje, tako da budite spremni da zajednički doguramo što dalje.

Tačan broj krugova i (neka) iznenađenja biće objavljena na dan trke.

Štafeta je najzabavniji deo trčanja na atletskim stazama. A 4×100 najatraktivnija disciplina. Prijavljivanje timova od po četiri člana biće moguće na licu mesta, a tim koji u najkraćem vremenskom roku istrči zadatu distancu od 400 metara osvojiće Reebok Print Smooth patike. Ovaj model može da odgovori na različite potrebe i dinamike treninga, ali i različite tipove trčanja što ga čini idealnim za sve fitnes aktivnosti koje u osnovi imaju trčanje.

Zato, ako želiš da baš u ovim patikama osvojiš neke nove kilometre prijavi se za X-Challenge Running trening. Učešće je besplatno.

PRIJAVI ME