Zadovoljstvo nam je najaviti prvi Zagrebački proljetni polumaraton – Zagreb 21, koji se trči cestama grada Zagreba! Kao većina velikih svjetskih i europskih gradova, po prvi put će ove godine i Zagreb pružiti svojim trkačima mogućnost da polumaraton otrče u proljeće, a maraton u jesen.

Start utrke je ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice i trče se dva istovjetna kruga. Start je netom prije nego što i kalendarski dođe proljeće – 20. marta u 9 sati, a svi koji još nisu spremni za polumaraton ili im jednostavno taj dan ne odgovara takva dionica, mogu u isto vrijeme i na istom mjestu krenuti u utrku na 5 km. Staza je uglavnom ravna s nekoliko blagih uspona i spustova.

Pre nego što pređemo na stvar, želeli smo da vas obavestimo da je u toku upis u Školu trčanja Beogradskog trkačkog kluba koj traje do 22. aprila 2018. Ukoliko nameravate da počnete da trčite ili želite da napredujete u svom trčanju, pogledajte šta su vam treneri spremili za leto 2018 godine na www.skolatrcanja.com
trasa Zagreb 21

trasa Zagreb 21

Da sve ne ostane samo na klasičnim dionicama, pobrinili smo se i utrkom štafeta u sklopu polumaratona razdijeljenom na četiri etape. Za prijave kliknite OVDJE. Rane prijave su do kraja februara.

Organizator je osigurao atraktivan startni paket te vrijedne novčane nagrade za najbolje trkačice i trkače. Prijava u februaru jamči i povoljniju kotizaciju, a više informacija o Zagrebačkom proljetnom polumaratonu i ostalim utrkama možete pronaći na stranicama organizatorawww.crorun.pro