Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Prijavite se za besplatan trening joge na krovu Beograda

Zima je vreme kada se sve usporava, ali ništa ne staje, decembar je pravo vreme da se započeti poslovi završe, a misli usmere na sumiranje godine koja je pri kraju. Vreme je da se posvetimo sebi i uspostavimo balans duha i tela.

Deluje da će Reebok „X-Challenge“ joga trening, koji će biti održan u nedelju 18. decembra sa početkom u 10:30h na 25. spratu poslovne zgrade „Ušće“ – „Top of the Hub“ doneti baš to.

reebok-x-challenge-yoga-photo-mihailo-milovanovic-6

Joga program

Uz fascinantni pogled na Beograd „kao na dlanu”, joga izazov vodiće Dragan Lončar, jedan od najpoznatijih joga učitelja u Srbiji i osnivač škole Vidya Yoga, i Nina Lazić, joga master transformacione joge, integralne hathe i savetnik naturopatije.

reebok-x-challenge-yoga-photo-mihailo-milovanovic-1

 

Ovaj X-Challenge trening imaće akcenat na podizanju energije i jačanju celog tela. Paralelno sa veoma preciznim instrukcijama koje se tiču načina zauzimanja, zadržavanja i napuštanja asana – joga poza, prisutnima će biti objašnjene i vežbe disanja pre i tokom asana, što je podjednako važno kao i pravilno zauzimanje poza.

Osvojite specijalne nagrade

Pogled na svetlucanje bele jelke uz nežnu, opuštajuću muziku koja ispunjava ovaj prostor u staklu, nagoveštavaće dolazak praznične noći i zimskih dana odmora koje svi priželjkuju.

Svoje želje i ciljeve za narednu godinu svi prisutni će moći da zapišuna novogodišnjim lampionima i okače na jelku. Tako će i na simboličan način zabeležiti sve ono čemu teže u narednoj godini. Pet najinspirativnijih „Be More Human“ poruka Reebok će nagraditi specijalnim poklonima.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara.

Više informacija na sajtu reebok.rs

#ReebokXchallenge

1 Comment

1 Comment

  1. Dejan Jankov

    03.01.2020 at 03:48

    možda se budemo i družili.

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

* Naslovna

Bez disanja nema trčanja. Disanjem u naš organizam unosimo kiseonik koji je neophodan za oslobađanje kinetičke energije koja nam omogućava kretanje. Svi mi dišemo...

Vesti

A sada nešto sasvim novo! Trčanje i pranayama yoga! U julu će se održati seminar JOGA DISANJA ZA TRKAČE u trajanju od 3 vikenda...

Trening

Hata joga, od kada je postala popularna, ne možemo a da ne primetimo sve veći i širi spektar njene zastupljenosti u sportu, fitness i...