blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Prijavi se za X-Challenge na Kalemegdanu sa drugarima i osvojite Z-Pump za ceo tim!

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok poziva na potpuno drugačiji „X-CHALLENGE“ trening – uzbudljiv timski fitnes izazov za najbrže i najspretnije koji će se održati u nedelju 18. septembra.

x_challenge_kalemegdan_big_4Tačno u 11h sa Kalemegdana (Park kod Pobednika, Gornji grad, Sahat kula) počeće nesvakidašnje takmičenje 24 tima, sa 5 članova, koji će od punkta do punkta morati da budu ne samo brzi, već i da pokažu koliko su jaki, snalažljivi, spretni i timski organizovani u rešavanju brojnih izazova. Svi članovi pobedničkog tima osvajaju ZPUMP Fusion 2.5 patike i Reebok rančeve, a i drugi i treći tim očekuju nagrade.

Tokom dvočasovnog izazova učesnike očekuje nesvakidašnje fitnes iskustvo, ali i neverovatna zabava, jer će se na stazi suočiti sa više od 10 uzbudljivih zadataka koje je neophodno savladati u što kraćem roku.

Kako izgleda izazov?

x_challenge_kalemegdan_big_3Na početku takmičenja, svaki tim dobija mapu izazova i bira kojim redosledom će ih rešavati. Već od prvog punkta sve učesnike očekuju izazovi mentalnog, fizičkog i timskog karaktera, što ujedno predstavlja i simboliku Reebok Delta logotipa i njegovog trojstva.

Na poslednjoj stanici tim koji bude zbrajanjem imao najviše poena Đak Sport će nagraditi Reebok poklonima.

Učešće je besplatno, a svi koji imaju hrabrosti da prihvate novi Reebok izazov mogu se prijaviti putem linka http://www.reebok.rs/clanci/cetvrti-reebok- x-challenge- trening/

1 Comment

1 Comment

  1. Vrncanac

    19.09.2016 at 08:12

    Moj tim je pobednik. Dejan Dimic vatrogasac spasilac,Marko Mirovic softveras speleolog akpinista,Danilo Danilovic ugostitelj Daily caffe cross fiter, Petar Vojinovic kuvar atleticar,Slavan Karanac trkac,orjentirac,speleolog,alpinista…

Uključi se u diskusiju

Povezani članci