Radujemo se da vidimo “oporavak” trka u regionu, pa ćemo u narednim danima objavljivati nove datume i najave trka na koje možete da se prijavite odmah. U julu planirajte Karlovac i jednu od najbržih staza u regionu!

Mesec dana kasnije od planiranog, a u sklopu proslave Dana grada Karlovca, održaće se osmo izdanje Karlovačkog cenera! Prijave su otvorene! 8. Heineken 0.0 Karlovački cener WA Bronze Label Race održaće se u subotu 11.7.2020. (večernji termin).

Prenosimo poziv organizatora:

Karlovački cener jedna je od najpopularnijih cestovnih atletskih utrka u Hrvatskoj, a trči se u povijesnom središtu Karlovca, poznatoj srednjovjekovnoj Zvijezdi. Ovogodišnje osmo izdanje Cenera umjesto 11. lipnja održat će se 11. srpnja, a planira se i Karlovačka milja 10. srpnja koja se trči u čast rođendana Karlovca duljine 1.579 metara (godina utemeljena grada). Prijave su otvorene, a do sada je prijavljeno preko 400 trkača kojima se nudi mogućnost sudjelovanja u novom terminu ili iduće godine na devetom Ceneru.

Detalji pravila, rasporeda i eventualnih limita sudjelovanja objavit će se u najkraćem roku, u skladu sa tada važećim mjerama i preporukama. Organizatori Karlovačkog cenera provesti će sve potrebne aktivnosti, a detaljne preporuke i upute bit će objavljene na internetskoj adresi www.karlovac10.run.

Karlovački cener od 2020. prva je i jedina cestovna utrka u Hrvatskoj sa statusom World Athletics Bronze Label, a vrijeme Mosesa Kuronga istrčano 2019. – 28:30 – najbrže je istrčanih 10km u Hrvatskoj.

Prijave za jednu od najvećih utrka u Hrvatskoj otvorene su do popunjavanja kapaciteta, a moguće su putem portala utrka.com.

Od sada Karlovački cener dostupan je i online. Pratite sve informacije putem Facebook-a i Instagrama:

Facebook: www.facebook.com/karlovac10/
Instagram: www.instagram.com/karlovac10k/
Internet stranica: www.karlovac10.run
E-mail: press@karlovac10.run