Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Najava trke The Maze Fury – Tribe Trails

tribe trails

Tribe trails organizuje The Maze Fury trku 19. Juna 2021.

Trčanje je jedna od aktivnosti koja nas je sve ponovo okupila i navela da više vremena provodimo van grada, gde smo opterećeni vremenom i ograničeni urbanom sredinom, i samim tim se i pojavila želja za pokretanjem ovakvog jednog projekta.

U pitanju je 6. izdanje najuzbudljivije avanturističke trke sa preprekama „The Maze Fury“ – Tribe Trails, koja će se odigrati 19. juna 2021. godine u Jelašničkoj klisuri nadomak grada Niša. 

Svima nam je poznato da se kontakt sa prirodom i potpuna sloboda kretanja ne može meriti sa asfaltom i gradskom džunglom.

Svake godine pa i ove su novi uslovi, novi detalji, novi doživljaji, nova emocija. Trčanje je način života i ima moć da menja život na bolje. Svake godine beležimo sve veći broj učesnika. Prošle godine na trci ”The Maze Rage” – Tribe Trails učestvovalo je preko 650 takmičara. Staza “The Maze Fury” je obezbeđena i prelazi se hodajući, trčeći ili četvoronoške. Za savlađivanje staze nije potrebna specijalna oprema i deli se u dve kategorije: Takmičari i Rekreativci.

Prepreke poput puzanja, provlačenja, preskakanja, izvlačenja tereta, voda, blato, višenje, penjanje itd. će testirati vaše sposobnosti do krajnjih granica. Same prepreke su faktor iznenađenja i nećemo vam otkrivati na kojem delu staze će biti potrebno da ih savladate. Ukoliko učesnici ne uspeju da savladaju prepreke, moraće da odrade zamenske vežbe.

Na ovakvim trkama ćemo slaviti život, kretanje, druženje i upoznavati nepregledne i čudesne krajolike Jelašničke klisure i time doprineti širenju trkačke zajednice, da se ljudi međusobno upoznaju i dele nesebično svoja iskustva, strasti i ljubav.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Organizator Sportski klub “Tribe”, je svestrani klub koji se pored trail trčanja bavi i sportskim penjanjem, spelologijom, alpinizmom, snowbordingom, skijanjem, sleklajnom i drugim outdoor sportovima. Kao i svake godine, priredićemo vam nova iznenađenja, radionice i dodatne aktivnosti.

Zašto biste trčali sa nama 19. juna? Pa, zabavniji smo i od hajduka i druga Tita zajedno, kreativni smo i imamo tendenciju da Vas načinimo boljima od onoga što ste mislili da možete. Jer znamo kako. A i dobri smo ljudi. Sve informacije vezane za trku “The Maze Fury” Tribe Trails možete pogledati na na našem sajtu www.tribetrails.com  i našoj facebook stranici www.facebook.com/tribetrails.

1 Comment

1 Comment

  1. Lela

    30.03.2021 at 11:03

    To koliko ovakve aktivnosti pozitivno uticu na psihu, to se ne moze naci ni u jednom drugom slucaju. Jedva cekam

Uključi se u diskusiju

Povezani članci