blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Humanitarni krug oko Ade za Danicu Slavić i Kostu Galin

Četvrta humanitarna akcija ove godine u organizaciji Dušana Nikolića, trenera XTEAM Island, održaće se ovog puta 24. septembra na Adi Ciganliji.

U prethodnim akijama je sakupljeno oko 270.000 din i sa ovom trkom, organizator se nada da će ukupni iznos biti preko 500.000 din.

Jos jednom trčimo sa ili bez ljubimca, šetamo, vozimo bicikle, rolere ili kolica sa bebom jedan krug oko Ade.

Prikupljeni novac namenjen je za dve porodice, odnosno njihove najmladje članove – Danicu Slavić i Kostu Galin. Sredstva će se upotrebiti za fizikalne terapije čije su cene 50EUR po tretmanu, za devetogodišnju Danicu Slavić i dečaka Kostu Galin!

  • GDE: Ada Ciganlija, Kameni grad preko puta Ada Mall-a
  • DATUM: subota, 24.09.2022.
  • KADA: Okupljanje od 10h, start u 11h
  • STARTNINA: 1500din ili ko koliko želi i može
  • NAČIN PRIJAVE: Samo se pojavite i ubacite novac u kutiju za donacije i prijava je kompletna

Nagrade uz podršku prijatelja trke

Humanitarni trening XTEAM Islant

Za prva tri ženska i prva tri muška rezultata pripremljene su i nagrade i svako ko želi takmičarski da učestvuje – i te kako može. Prijatelji humanitarne trke koji su obezbedili nagrade za prva tri muška i prva tri ženska mesta su XTEAM Island, Baldago Leather, i Night Street Life.

Takođe, ko želi da podrži događaj može doći i simbolično se prošetati.

Humanitarni krug oko Ade u aprilu.

Ovo nije prva (a ni poslednja) humanitarna trka koju organizator održava. Prethodno je održan humanitarni trening u XTEAM Island, i humanitarni krug oko Ade uz podršku Ridgeback Inu u aprilu.

“Poruka je mnogo dublja. Pozivamo porodice sa decom i sve ostale da dođu kako bismo stvorili želju i empatiju kod mladih ljudi da pomognu drugima. Ali i da pokrenemo druge na ovakve i slične akcije. Dodao bih da smo mi kao organizatori nebitni, jer bez učesnika ova trka ne bi ni postojala.”

Dušan Nikolić, organizator

Što se tiče sličnih akcija u budućnosti, Dušan je dodao: “Nadam se i nekim novim humanitarnim treninzima ili humanitarnom truniru u 3×3 u basketu, ali o tom potom. Uvek ću trenirati za veća čuda.”

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Najave trka

ARK “Fruška gora” Novi Sad u saradnji sa PK “Železničar” Inđija organizuje trku “Vezirac trejl 2023” 22. januara 2023. sa startom u 11:00. Dužina...

Najave trka

7. Mostarski polumaraton će se održati 18. marta 2023. godine. A u sklopu Mostar Fun Weekend-a će se održati i humanitarna trka na 4km....

Najave trka

Pozivamo vas da se prijavite na najveseliju trku u godini – Zagreb Advent Run 2022 koja će se održati 11. decembra u 12 sati...

Najave trka

I ove jeseni Podgorica trči! Drugo izdanje Podgorica Millennium Run-a koje se održava 20. novembra je državno prvenstvo Crne Gore u polumaratonu i maratonu,...