Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Humanitarna trka na hipodromu – Only fools and horses

Pridružite nam se na Beogradskom hipodromu 4. decembra i istrčite 5km za Azil za konje! Cena startnine simbolična, podrška – neprocenjiva!

Želite li da postanete galoper? Kasač? Preponaš? Na kraće ili duže staze? Mislite da ste pre kao kentaur (pametne glave i jakih nogu? :)) ili nežni jednorog? Ko god da ste i želite da budete, pridružite nam se u nedelju, 4.12.2016., od 10h do 14h, na Beogradskom hipodromu i budite plemeniti, kao konji. :)

Trčimo za konje

Trka dužine 5 km na kasačkoj stazi hipodroma, sa startom u 11h. Pre i posle trke imaćete mogućnost da se družite i jašete zahvaljujući podršci Skola Jahanja Bela Griva , a biće i još nekih zanimljivih igara… :)
Cena učešća na trci je 300 dinara i sav novac će ići za podršku radu Azil za konje “Staro Brdo” – Equine sanctuary “Old Hill” -a. Ukoliko neko želi da ostavi i veću donaciju, uvek može. :)
Jahanje će se takođe naplaćivati, koliko date, sa istom svhom uplate.
Prijave za trku su na fb eventu , a lista će se redovno ažurirati. Zovite prijatelje, rođake, poznanike, suparnike,… :) I povedite decu.
Humans aren't very good at sprinting.

Nismo najbrža životinja :)

PRIJAVI SE

Azil za konje – zaslužena penzija

Azil za konje “Staro brdo” smešten je u Lapovu, na oko sat i trideset minuta od Beograda i zvanično postoji od avgusta 2015.
Do sada je spašeno 30ak konja i magaraca, različitih sudbina – vrhunski galoper koji je postao bespotreban i bio na putu za klanicu, slepa kobila koja je korišćena za potrebe spravljanja seruma protiv zmijskog otrova, ždrebe koje je sa nepunih godinu dana jahao i zlostavljao čovek od ranije poznat javnosti po maltretiranju konja,… Sve u svemu, konji koji ne bi imali drugi šansu da azil ne postoji.
Tu su spašeni, zbrinuti i eventualno bivaju udomljeni kod trećih osoba, koje ispunjavaju propisane uslove. I to je prvi i jedini azil za konje i u Srbiji i šire, a finansira se iz pojedinačnih donacija ljubitelja konja, tako da je opstanak nekada pod znakom pitanja, zbog manjka sredstava.
Azil možete da pomognete i direktnom donacijom:
13895098_1642736086042030_5006596417247400099_n
Budite deo ove nesvakidašnje akcije i podržite naše mnogo brže rođake :)

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci