Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Da li ste nekada istrčali do najvišeg vrha nekadašnjeg ostrva Panonskog mora?

Trkači kažu da su Vršačke planine u isto vreme prelepe i zahtevne za trčanje, konkretno staze koje obuhvata treking liga :) U nastavku su osnovne info o trci, a celo pozivno pismo preuzmite ovde.

Treking liga Srbije III kolo // Vojvođanska treking liga I kolo // Vršačke planine

Organizator : PSD “Vršačka kula” Vršac

Datum : 31. oktobar 2020. godine

Mesto održavanja : Planinarski dom Široko bilo na Vršačkim planinama

Sajt: www.psdkulavrsac.com

E mail: info@psdkulavrsac.com

Dolazak do startnog mesta – iz centra Vršca asfaltnim putem na breg preko Crkvice, Kule i Crvenog krsta odakle počinje makadam koji je u dobrom stanju. Dom je oko 10 km od centra grada. Ukoliko se do doma ide pešice najbolje je markiranim stazama kroz šumu jer se na taj način skraćuje put i stiže se za oko 1h i 30 min.

UČEŠĆE: Pravo učešća imaju svi zainteresovani, planinarske i ekološke organizacije,udruženja gradana, grupe i pojedinci.

Advertisement. Scroll to continue reading.

NAPOMENA: Svi učestvuju na sopstvenu odgovornost u odnosu na svoje psihofizičke mogućnosti i zdravstveno stanje. Na stazu treba poneti flašu sa vodom radi dopune na KT.

Start učesnika je u 09.00 časova. Potrebno je da učesnici dođu najkasnije pola sata pre početka aktivnosti, do 08.30 časova.

Registracija učesnika-takmičara za treking ligu :

Dobijanjem učesničke knjižice treking lige u koju se na kraju unosi rezultat i overava ucešće i popunjavanjem prijavnog lista kojim se ujedno i obavezuje na poštovanje Pravilnika lige za one učesnike koji se nisu do sada registrovali.

Prijave

Prijava se vrši putem prijavnog linka.

Uplata kotizacije od 300 dinara. Svaki učesnik dobija mapu staze na A4 formatu, učesničku knjižicu u kojoj se vrši overa prolaska kroz kontrolne tačke kao i revizije. Svi koji uspešno savladaju stazu dobijaju diplomu na kraju akcije i bedž. Pobednici na sve tri staze biće nagrađeni medaljama.

Uplate se mogu izvršiti na žiro račun društva: 150-186231602 Direktna banka

Detaljan opis staza kao i mapu istih će vam biti prosleđene kao prilog putem mejla.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Napomena: Ko ide na veliku stazu obavezno je da ima kod sebe baterijsku ili čeonu lampu. Učesnici su u obavezi da ponesu svoju flašu ili čašu za dopunu vode na kontrolnim tačkama.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

Everesting, kao najteža planinarska disciplina predstavlja ekstremni izazov mnogim planinarima. Suština je napraviti visinsku razliku koliko iznosi najviši vrh sveta Mont Everest 8848 metara....

Trail & Treking

Planinarski savez Vojvodine i Komisija za planinarski treking PSV poziva sve zainteresovane klubove i pojedince na planinarsko-sportsku manifestaiju 7. kolo Vojvođanske treking lige –...

Najave trka

Planinski sportski klub POBEDA i Planinarski savez Srbije organizuju 6. kolo treking lige Srbije na Rajcu 25.09.2022. Mesto takmičenja: Rajac – Planinarski dom „Čika...

Najave trka

PK ″Povlen″ Valjevo i komisija za planinarski treking PSS pozivaju takmičare na 4.kolo treking lige Srbije 28.05.2022.godine. ORGANIZATOR: PK ″Povlen″ ValjevoDATUM: 28. maj 2022....