blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

I biznis u Srbiji je prepoznao trčanje: Belgrade Business Run 2018 – Trčanje kao oblik društveno odgovornog poslovanja!

Treća po redu Belgrade Business Run trka biće odžana u četvrtak 14. juna na Savapromenadi. U odnosu na prošlu godinu broj prijavljenih takmičara i kompanija je dupliran. Ovo je najveći Tim bilding događaj u Srbiji, na kome se na stazi dužine 5 km takmiči 2300 zaposlenih iz 250 kompanija.

Direktor trke Veroljub Zmijanac, osnivač sajta Trčanje.rs i Beogradskog trkačkog kluba, podelio je sa nama svoje motive za organizovanje biznis trke u Beogradu i planove za dalje:

Manje od 5% naših sugrđana dva ili više puta nedeljno trenira sport.

Mnogo je važno da se i kompanije uključe u rešavanje ovog problema, jer zaposleni na poslu provode trećinu svog života. Naš utisak je da su kompanije u Srbiji osvestile koliko je važno da aktivno podrže svoje zaposlene. Podatak da svake godine imamo tri puta više trkača na Belgrade Business Run – u, motiviše nas da sličnu trku napravimo u oktobru u Novom Sadu, te da nastavimo promociju društveno odgovornornog poslovanja u svim većim poslovnim centrima Srbije.

Staza je prilagođena svim takmičarima i cilj trke nije pobeda, već učestvovanje i dobar trkački duh. Zato trkači na samom startu biraju ulaz u tri zone, a prema svom očekivanom vremenu završetka trke: “brže od 30 minuta”, “sporije od 30 minuta”, kao i ulaz u zonu za sve koji bi da stazu prepešače. Kompetativni takmičari zauzeće pozicije u prvim redovima, dok će trkači koji budu lagano džogirali krenuti sa kraja kolone.

Tri glavne nagrade na Belgrade Business Run – u, dodeljuju se u kategoriji najbrži muški, ženski ili mešoviti tim, ali kako su na trci svi koji dođu već pobednici, nagrađuje se i “najveseliji tim”, “najsporiji tim”, ali i tim koji u četvrtak najviše pojede i popije.

Nakon što takmičari završe trku počinje koncert MAKAO benda, zaduženog da napravi najveću trkačku žurku koja se desila na ovim prostorima. Ulaz na koncert je besplatan i čak i oni koji ne trče, dobrodošli su da bodre takmičare i sjajno se provedu na otvorenom koncertu pored reke na Savapromenadi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Satnica programa

17:00 – Početak programa i otvaranje sajma

18:00 – Otvaranje garderobe

20:00 – Start trke

20:30 – Večera i otvaranje šanka

20:45 – Početak koncerta Makao benda

21:00 – Tombola

Generalni sponzor Belgrade Business Run trke je Erste Banka. Slavko Carić, predsednik izvršnog odbora Erste banke o trci kaže:

U sportu, kao i u biznisu svakog od nas odlikuje velika želja, volja i vera u sebe kada je potrebno istrajati i stići do cilja koji je pred nama. Zato se sa radošću i velikim entuzijazmom uključujemo i podržavamo ovu manifestaciju i inicijativu, koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj  kompanija u Srbiji. Posebno sam ponosan na činjenicu da imamo preko 200 prijavljenih kompanija i što zaposleni i na ovaj način jačaju timski duh i duh zajedništva.

Druženje sa organizatorima

Ukoliko želite da upoznate organizatore trke i da dobijete intervju ili izjavu, dođite na Zagrevanje za Belgrade Business Run, u četvrtak 7.6. od 18.30 u trkačkom prostoru Running HUB Beograd by PUSH, Tadeuša Košćuška 78 na Dorćolu.
Vidimo se!

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija kojeposluju u...

Najave trka

Serbia Business Run je najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji! U seriji je do sada učestvovalo preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih. Trke se održavaju...

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...

Vesti

Schneider Electric, svetski lider u održivosti je naslovni sponzor serije poslovnih trka Serbia Business Run! Schneider Electric, jedna od najuticajnijih kompanija u domenu održivosti,...