Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

BGD Underpants Run 16/17 – Dočekajte sneg trčeći u donjem vešu

Ove zime krećemo jako! Sa prvim pravim belim snegom, u nedelju 22. janara u 11:00, pravimo prvi BGD Underpants Run – trčimo u donjem vešu simboličnu dužinu od 1-2km  i posle se opuštamo u sauni!

BGD Underpant Run je čista uživancija, ali i jako zdrava rutina.

Zima nas uvek asocira na toplo i ušuškano i to nije slučajno, priroda nas opominje da usporimo i konzerviramo energiju za proleće. Ali, kako nas uče sve izvesnije studije o imunitetučelićenje po snegu i hladnoći u kombinaciji sa toplom presvlakom pre i posle ima izuzetno blagotvorno dejstvo na telo i imunitet.

Sigurno ste videli ovaj filmić o ruskoj deci koja se kupaju u snegu? To je energija koja će biti na trci.

Trčanje može da bude oslobađajuće! Ako nam u životu fali nečega to je vreme za opuštanje i zabavu. Nova godina je jedini period u godini kada nam je okej da okitimo grad i gajbu da sve šljašti. Kada nam štras nije jeftin i bezveze, kada pričamo patetične rečenice a one zvuče … dobro.

Ukoliko  i vaši prijatelji ne kapiraju zašto trčite, a tek ne razumeju kako taj užaš radite zimi, ovo je ona kap koja će preliti čašu! Mediji i javnost vole ovakve događaje, a svaka prilika da trčanje stavimo u centar pažnje je vredna i važna!

Advertisement. Scroll to continue reading.

Raspis trke

Da bi ova trka uspela – potreban nam je sneg. Kako sneg najavljuju, a nikako da padne – ostavili smo vreme događaja klizno. Trka će se održati u Saruna Wellness Centar Ada Ciganlija i to u nedelju, 22. janar u 11:00.

Staza je trasirana, trčimo 3 kruga po šumici. (oko 1km)

Trka je otvorena i besplatna za sve, možete da se prijavite na FB EVENT da bismo znali koliko ljudi da očekujemo.

Naša preporuka je da se uplatni dnevna karta na popustu u Saruni po ceni od 1200 din (redovna cena je 1700)  i iskoristi fantastična spa zona (sauna, bazen, slana soba, teretana… ). za potpuni doživljaj snega i ušuškanosti.

Trčimo u donjem vešu za pun doživljaj (kapa, rukavice i čarape opcione). Obujte patike za svaki slučaj, ne znamo kakva je podloga ispod snega :)

Posle trke besplatan čaj za sve učesnike!

Šta poneti  i kako se obući za trku?

  • Vaš kostim za trčanje: gaće, brushalter, šorcić, čarape + kapa, rukavice…
  • Patike za trčanje
  • Rezervni donji veš i čarape
  • Kupaći kostim ukoliko koristite SPA centar posle trke.
Predlog za vaš izgled na dan trke

Predlog za vaš izgled na dan trke

Organizator trke je Beogradski trkački klub – Belgrade Running Club, sajt Trčanje.rs, a partner trke je Saruna Wellness Ada Ciganlija.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Polumaraton

Još uvek sumiramo utiske! Vikend za nama je bio više nego putovanje na trku! Objave na mrežama i komentari naših članova govore da je...

Blog & Kolumne

Imam ga u rukama. Napokon. Moj trkački dnevnik je odštampan i ukoričen i držim ga u rukama. Sretna sam zbog toga. Simpatičan mi je...

* Naslovna

Predstavljamo vam našu selekciju TOP 3 outdoor programa u Beogradu kojima možete da se priključite sada. Nije slučajno što se svi odigravaju napolju, a...

Vesti

Kroz dva meseca kreće prolećno/letnja sezona Škole trčanja u Beogradu! Družimo se 6 meseci za vreme kojih ćeš steći naviku redovnog rekreiranja, steći ooogromnu...