blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

BGD Underpants Run 16/17 – Dočekajte sneg trčeći u donjem vešu

Ove zime krećemo jako! Sa prvim pravim belim snegom, u nedelju 22. janara u 11:00, pravimo prvi BGD Underpants Run – trčimo u donjem vešu simboličnu dužinu od 1-2km  i posle se opuštamo u sauni!

BGD Underpant Run je čista uživancija, ali i jako zdrava rutina.

Zima nas uvek asocira na toplo i ušuškano i to nije slučajno, priroda nas opominje da usporimo i konzerviramo energiju za proleće. Ali, kako nas uče sve izvesnije studije o imunitetučelićenje po snegu i hladnoći u kombinaciji sa toplom presvlakom pre i posle ima izuzetno blagotvorno dejstvo na telo i imunitet.

Sigurno ste videli ovaj filmić o ruskoj deci koja se kupaju u snegu? To je energija koja će biti na trci.

Trčanje može da bude oslobađajuće! Ako nam u životu fali nečega to je vreme za opuštanje i zabavu. Nova godina je jedini period u godini kada nam je okej da okitimo grad i gajbu da sve šljašti. Kada nam štras nije jeftin i bezveze, kada pričamo patetične rečenice a one zvuče … dobro.

Ukoliko  i vaši prijatelji ne kapiraju zašto trčite, a tek ne razumeju kako taj užaš radite zimi, ovo je ona kap koja će preliti čašu! Mediji i javnost vole ovakve događaje, a svaka prilika da trčanje stavimo u centar pažnje je vredna i važna!

Raspis trke

Da bi ova trka uspela – potreban nam je sneg. Kako sneg najavljuju, a nikako da padne – ostavili smo vreme događaja klizno. Trka će se održati u Saruna Wellness Centar Ada Ciganlija i to u nedelju, 22. janar u 11:00.

Staza je trasirana, trčimo 3 kruga po šumici. (oko 1km)

Trka je otvorena i besplatna za sve, možete da se prijavite na FB EVENT da bismo znali koliko ljudi da očekujemo.

Naša preporuka je da se uplatni dnevna karta na popustu u Saruni po ceni od 1200 din (redovna cena je 1700)  i iskoristi fantastična spa zona (sauna, bazen, slana soba, teretana… ). za potpuni doživljaj snega i ušuškanosti.

Trčimo u donjem vešu za pun doživljaj (kapa, rukavice i čarape opcione). Obujte patike za svaki slučaj, ne znamo kakva je podloga ispod snega :)

Posle trke besplatan čaj za sve učesnike!

Šta poneti  i kako se obući za trku?

  • Vaš kostim za trčanje: gaće, brushalter, šorcić, čarape + kapa, rukavice…
  • Patike za trčanje
  • Rezervni donji veš i čarape
  • Kupaći kostim ukoliko koristite SPA centar posle trke.
Predlog za vaš izgled na dan trke

Predlog za vaš izgled na dan trke

Organizator trke je Beogradski trkački klub – Belgrade Running Club, sajt Trčanje.rs, a partner trke je Saruna Wellness Ada Ciganlija.

 

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Ona trči

Marija Tešić Fidelak je majka dvoje dece, preduzetnica, trkačica i žena koja se izborila sa karcinomom grlića materice! Porazgovarali smo sa Marijom o tome...

Vesti

Upis u Školu trčanja je počeo! Najveći rekreativni trkački klub u našoj zemlji Beogradski trkački klub (BRC) i ove jeseni poziva sugrađane da budu...

Trening snage i trčanje

Snaga za trčanje vam je neophodna jer je ona temelj na kojem stoji kvalitetno trčanje. Ako mišići nisu dovoljno snažni, a zglobovi stabilni u...

Vesti

Svečanost pod nazivom “Heroji su među nama” koju organizuje Beogradski maraton, ove godine obeležila su priznanja za pojedince i organizacije koje su doprinele razvoju...