Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Avantura u sred Beograda – Pathfinder race 2018.

Dragi avanturisti i ljubitelji trčanja, pozivamo vas na najzanimljiviju avanturističku trku sa preprekama u Beogradu, Pathfinder race.

U našem glavnom gradu se već nekoliko decenija organizuju najrazličitije drumske trke, ali je trail nešto zapostavljen i upravo iz tog razloga smo rešili da napravimo nešto novo i drugačije.

Specifičnost naše trke se pored trčanja u prirodi i van betona, ogleda u preprekama, koje će sve takmičare izazvati na najrazličitije načine i pritom ih dobro zabaviti.

Datum: 6.10.2018.

Početak: 12:00h

Lokacija: Košutnjak

Organizator: Pathfinder Gym.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Prijava: https://trka.rs/event/95/

Kratak opis trke

Dužina staze 8km.

Broj prepreka 8 – 10

Početak i cilj trke su na parkingu, ispod Hajdučke česme. Broj takmičara je ograničen na 200. Trči se jedan krug od 8 km kroz Košutnjak oko Pionirskog grada. Na stazi se nalaze prepreke postavljene na određenim deonicama i sudije za iste. Staza će biti obeležena markacijama i volonteri će biti postavljeni na kritična mesta sa ciljem usmeravanja takmičara. Za svaku prepreku koju takmičari ne mogu da savladaju, postojaće vremenski penal. Tokom događaja će biti organizovane različite fitnes radionice, čas joge i školica za najmlađe. Svi učesnici će dan pre početka trke dobiti mail sa mapom staze, detaljnim objašnjenjem prepreka i propozicijama same trke.

Plaćanje i registracija

Prvi talas prijava važi od 1.7.2018. do 1.9.2018. po ceni od 2000rsd.

Drugi talas prijave važi od 1.9.2018 do 15.9.2018 po ceni od 2500rsd.

Poslednji talas prijava važi od 15.9.2018 do 6.10.2018 po ceni od 2500rsd, ali takmičari koji se prijave u ovom periodu ne dobijaju startni paket, već samo mogućnost učestvovanja na trci.

Sadržaj startnog paketa

Majica sa logom trke

Advertisement. Scroll to continue reading.

Medalja na kraju trke

Osveženje i voće

Poklon vaučeri od sponzora trke

Pravila za učešće na trci

Učesnici trke su jedini odgovorni za sopstveno zdravlje i psihološko stanje.

Organizator nije odgovoran za gubitak ili nedostatak vrednih predmeta i nakita.

Prijava počinje da važi nakon uplate kotizacije.

Registracija može da se završi pre roka, ako bude popunjen broj planiranih učesnika, odnosno dok se ne prijavi 200 učesnika.

Vidimo se na stazi!

Advertisement. Scroll to continue reading.

 

 

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

* Naslovna

Kada se odlučite da napravite prelaz sa asfalta i trčanja polu/maratona na trčanje van staza, po brdima i šumama, pitanje kvalitetne prve patike za...

Najave trka

Serija trka Invictus Challenge stoji u kalendaru čvrsto i ima nameru da se održi u terminima: Štrand 14.06.2020. Spens 29-30.08.2020. Fruška gora 18.10.2020. Prenosimo...

Trail & Treking

Zašto je poželjno trenirati na trail podlozi iako ne planiramo da trčimo trail trke? Trener Beogradskog trkačkog kluba, Miloš Milisavljević zvani Spartak upravo priprema...

Najave trka

Zimske trke, osim što ih ima manje u kalendaru iz objektivnih razloga, često odlikuje i sledeće – kraće su, nema ultri, većinom su to...