Najveselija trka u regionu održaće se 07. oktobra u Beogradu u Parku prijateljstva na Ušću.
Organizator manifestacije je sportsko udruženje Maturanti maratonci.

Glavna trka je na 5km koja startuje u 12:00 a pre nje će se organizovati i trke dečijeg krosa koji počinju u 10:30, kao i trka slatkiša koja je namenjena za najmlađe do 6 godina koja startuje u 10:20.

Revijalni program obuhvata nadvlačenje konopca i trku u džakovima za koje su obezbeđene posebne nagrade.


Prijave i koatizacija:

• Kotizacija za trku 4. Coca-Cola HAPPY RUN iznosi 1000 dinara.

• Kotizacijom je obuhvaćeno: startni paket (startni broj, dry fit majica, dry fit rukavi + pokloni sponzora), okrepa na startu i cilju, finišerska unikatna medalja, masaža posle trke.

• Online prijave su moguće sve do 28.09.2017. (pun startni paket). Ukoliko se prijava ne kompletira sa uplatom kotizacije do naznačenog datuma, briše se iz evidencije i zatim je moguća ponovna prijava na dan trke.

• Prijave na dan trke i preuzimanje startnih paketa vršiće se u periodu od 9:00 do 11:00 (startni paket kod prijava na dan trke neće sadržati dry fit majicu i dry fit rukave).

• Za Dečiji kros, Trku slatkiša, trku u džakovima i nadvlačenje konopca ne postoji kotizacija (besplatno učešće) i prijave su na dan trke.

Prijave za trku preko sajta http://cocacolahappyrun.weebly.com


Nagrade:

• Pehari i pobedničke diplome za prva tri mesta u svim kategorijama u muškoj i u ženskoj konkurenciji u trci na 5km a pobednici dobijaju i robne nagrade sponzora.

• Medalje i pobedničke diplome za prva tri mesta na dečijem krosu u svim kategorijama i u muškoj i u ženskoj konkurenciji a prvoplasirani dobijaju i pehare.

• Specijalne nagrade za pobednike u nadvlačenju konopca i u trci u džakovima.

• Specijalna nagrada za počasnog učesnika

Okrepa:

Na cilju po završetku trke svi učesnici će moći da se okrepe sa flaširanom vodom “Rosa”, voćem (bananama, jabu-kama, limunom i sl.) i slanim i slatkim poslasticama.

Garderoba:

Za sve učesnike biće obezbeđeni šatori za presvlačenje a samo za učesnike trke na 5km će biti obezbeđeno i čuvanje stvari u posebnim šatorima namenjenim isključivo za tu svrhu. Stvari će biti obeležene prema vašim startnim brojem i preuzimanje će biti jedino moguće sa tim istim startnim brojem.


PARTNERI:

Generalni sponzor je Coca-Cola. Infoteam-Garmin, Jaffa, Belmedic, Adidas, Ardusport, Viktormob, Fush.

Na dan trke 7. oktobra je i rođendan sportskog udruženja Maturanti maratonci pa se spremite za sjajnu zabavu, druženje, poklone, kolače i dr.

Sve informacije u vezi sportske manifestacije možete dobiti na sajtu http://cocacolahappyrun.weebly.com i na FB event-u https://www.facebook.com/events/1977145612557445/?active_tab=about 
ili putem maila cocacolahappyrun@gmail.com