Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

31. Plitvički maraton – dami se godine ne broje!

from Wikimedia Commons, Public Domain

Najpoznatiji i najstariji, a vjerojatno i najljepši i najatraktivniji maraton u regiji, Plitvički maraton, otvorio je svoje prijave za 2016. godinu! Kao i uvijek, prirodne ljepote Nacionalnog parka željno očekuju natjecatelje u maratonu, polumaratonu i u trci na 5km.

Predivan ambijent, bogati startni paketi za sve trkače s uključenom ulaznicom za jedan od najljepših nacionalnih parkova u Europi, garancija su odličnog provoda i pravog trkačkog užitka.

Pozivamo vas da iskoristite pogodnosti rane prijave i rezervirate svoje mjesto po popularnim cijenama kotizacije – 150,00kn za maraton, 120kn za polumaraton i 80kn za utrku na 5km.

(1€ ~ 7.5Kn)

Cijene kotizacija za ranu prijavu vrijede do 15. 3. 2016.,

Advertisement. Scroll to continue reading.

PRIJAVI SE

Start, photo by 3sporta.com.

Start, photo by 3sporta.com.

Start maratona i polumaratona je u nedjelju, 5. 6. 2016. godine u 9:00 sati, dok trka na 5km počinje neposredno nakon što krenu maratonci i polumaratonci.

https://www.instagram.com/p/3onSPovJWf/?tagged=plitvicemaraton

Ispred organizatora, Atletskog kluba CRORUN, direktor utrke Robert Franjković izjavio je da će organizator, zajedno s Nacionalnim parkom Plitvička jezera uložiti maksimalni napor i trud kako bi trkači imali vrhunski užitak trčanja i sa 31. Plitvičkog maratona odnijeli samo lijepe uspomene te još za nijansu pomaknuli svoje trkačke granice.

POGLEDAJTE REPORTAŽU OD PROŠLE GODINE  Gorana Dukića.

PRIJAVITE SE NA EVENT BALKANSKE TRKAČKE LIGE I PUTUJTE SA NJIMA DO PLITVICA!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci