Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Trka pod zvezdama: 2.Zimski noćni polumaraton

Drugo izdanje zimskog noćnog polumaratona zakazano je za 9.2.2019.
Za razliku od prvog izdanja, ove godine pored polumaratonske trke imaćemo i trku na 7km.

Polumaraton će se trčati kao i prošle godine od Kule Nebojša (start-cilj) do Beograda na vodi, zatim se trkači okreću i vraćaju do Kule Nebojša i nastavljaju do Marine Dorćol, ponovo se okreću i vraćaju do Kule Nebojša.

Polumaraton se sastoji od 3 kruga, dok je trka na 7km 1 krug.

Podizanje startnih paketa, presvlačenje, kao i ostavljanje stvari biće na splavu Kolos koji se nalazi na 200m od Kule Nebojša (NAPOMINJEMO DA SPLAV KOLOS NIJE KOD BRANKOVOG MOSTA NA NBGD STRANI, KAKO GOOGLE MAPS POKAZUJE, VEĆ KOD KULE NEBOJŠA).

Za dobru atmosferu u zoni starta-cilja biće zaduženi DJ EMBA, a za mikrofonom će biti legenda dugih pruga Zdravko Mišović.

Ono što trkači mogu ove godine da očekuju je vatromet na startu, DJ EMBA u zoni starta-cilja, unikatnu medalju, čaj i kuvano vino, štrudle, kao i muziku uživo(Jukebox duo) nakon polumaratonske trke i trke na 7km na splavu Kolos.

Obezbeđene su nagrade i za pobednike, ali bismo više stavili akcenat na druženje, relaksirano trčanje, kao uvod u novu sezonu.

U startnom paketu umesto majice će biti bandana – multifunkcionalna marama.

I ove godine polumaraton zadržava humanitarni karakter, tako da će deo novca od startnina biti uplaćen udruženju za borbu protiv dijabetesa grada Beograda  „Plavi krug“.
Takođe skupljamo i čepove za lica sa hendikepom.

Svi zainteresovani trkači se mogu prijaviti na sledećem linku:

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

I ove godine ispratili smo pripreme Zimskog noćnog polumaratona, a naša redakcija je istrčala sedmicu! Nova trasa se pokazala dobro, kao što bi mnogi...

* Naslovna

Još mesec dana do 3. Zimskog noćnog polumaratona! Jedan od razloga da ne prestajemo da trčimo zimi, i kako kažu, mesto gde počinje sezona....

Nagradna igra

Slavimo trčanje već deset godina! To već i vrapci na grani znaju, ali da li ste znali sledeće: TRČANJE.RS Vremeplov – 3. Poglavlje : Poslednje...

Najave trka

Zimske trke, osim što ih ima manje u kalendaru iz objektivnih razloga, često odlikuje i sledeće – kraće su, nema ultri, većinom su to...