Trke

Košutnjak Challenge Race 2013

1 komentar

U subotu 25. maja sa početkom u 12 časova najhrabrijih 300 trkača imaće priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka. Start i cilj će se nalaziti ispred SquashLand kluba u Pionirskom gradu koji je I glavni organizator ovog dogadjaja.

Novitet ove godine  je trka sa preprekama za decu predškolskog i školskog uzrasta – Košutnjak Challenge Race Junior 2013 koja startuje u 10 časova.

Takođe, za sve predstavnike medija ove godine učešće je bespatno, a oni će se međusobno takmičiti za jednu od tri vredne nagrade namenjene isključivo medijima.

Joše jedan od noviteta ove godine jeste da se prganizatorima, među velikim brojem partnera, ove godine pridružila i fondacija koja se bavi promocijom prevencije moždanog udara – mozdaniudar.org.rs te će trka biti humanitarnog karaktera.

Promovišemo aktivan životni stil za sve!

Događaj promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka predstavlja izazov za sve učesnike, koji uz pregršt motivacije duž staze završavaju trku te tako postaju pobednici I dobijaju medalju.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji ali I drugim zemljama, a trke ovog tipa svake godine postaju sve popularnija.

Trka je amaterskog karaktera. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta uspešno ćete završiti trku.

Šta da obučete?

Stara trkačka i trening oprema su najbolje opcije. Bićete blatnjavi tako da svoju novu opremu ostavite kod kuće. Nakon trke prljavu opremu spakujte u plastičnu kesu kako biste je poneli u rancu. Zbog bezbednosti na trci nisu dozvoljene sprinterice i patike sa kramponima!

Ukoliko želite da učestvujete, a još niste skroz spremni za trku, možete nam pomoći u organizaciji dešavanja volontirajući pre i u toku trke. Ukupno 20 volontera će biti pozvano da učestvuje u organizaciji ovogodišnje trke.

Nagrade

Najbrža devojka i najbrži momak biće nagrađeni robnim nagradama. Pored njih imamo i nagrade iznenađenja. Svi dobitnici nagrada će biti kontakirani nedelju dana posle trke.

Prijava za trku je počela!

Startnina za Košutnjak Challenge Race 2013 iznosi za one koji se prijave do 15.maja iznosi 900 dinara, a nakon toga 1200 dinara.

Prijavu sa svojim ličnim podacima možete poslati na mail: kosutnjakchallengerace@gmail.com, ili putem naše facebook stranice.

Startina za Košutnjak Challenge Race Junior 2013 iznosi za one koji se prijave do 15.maja iznosi 450 dinara, a nakon toga 600 dinara.

Prijavu sa ličnim podacima deteta za Košutnjak Challenge Race Junior 2013 možete poslati na mail: aleksandar.dmitrovic@gmail.com, ili putem naše facebook stranice.

Uplate se mogu izvršiti na više načina:

  • U kancelariji Saveza za fitness i rekreaciju, ulica: Milentija Popovića 18/14;
  • U prostorijama SquashLand-a u Pionirskom gradu, ulica:Kneza Višeslava 27;
  • Uplatom na jedan od računa: 330-4012491-25 ili 290-10508-47 (primalac: squashland klub; svrha uplate: startina za KCR), za KCR Junior na 155-16522-11, poziv na broj 25513 (primalac SK Sporticus svrha uplate: startina za KCRJunior)

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u SquashLand klub u četvrtak I petak 23. I 24. Maja 2013 od 9 do 17 časova kao I na sam dan trke do sat vremena pred početak trke.

Probali biste nešto drugačije? Želite da osetite malo zdravog adrenalina u prirodi uz odličnu zabavu? Onda se prijavite na drugu trku sa preprekama u Srbiji i zasigurno najluđu trku na kojoj ste do sada učestvovali!

Organizatori Košutnjak Challenge Race 2013: SquashLand, Pionirski grad, AOK Košutnjak, Savez za fitness I rekreaciju, Srbija Šume, Gorska služba spašavanja, moždaniudar.org.rs, SK Sportikus, RUNNING.

Partneri: Redbull, Garmin i Beosport.

Za više informacija posetite našu facebook stranicu ili nas kontaktirajte za sva dodatna pitanja.

Počinje kampanja „Možeš!“ Prijavi se i saznaj kako da napraviš promenu u svom okruženju!
Njujork dobija još jedan maraton?

Povezani članci

1 komentar. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed