Trail & TrekingTrke

Javni trening i čekiranje rute za Fruškogorski maraton ovog vikenda!

Nema komentara

Ovo je četvrti put da na Fruškoj gori imate priliku da se priključite javnom treningu, a ideja je da na vreme proverite stazu i dobro se pripremite za trku koja je odložena iz aprila za septembar. Najavljeno je i neko fino druženje, prenosimo poziv organizatora:

#4 FGM ROUTE CHECKING – Besplatni javni trening 31.05.2020 (NEDELJA)

Pozivamo vas sve na akciju, koju smo vam ostali dužni! Ovo je naša prva akcija nakon pandemije i verujemo da ste se uželeli trčanja po Fruškoj!

Dosta vas se pita da li ima dovoljno vremena da se pripremi za jesenje izdanje 43. FGT? Ostalo je do tada malo više od tri meseca i mi smo tu da vas motivišemo i uverimo da je to dovoljno vremena za nekog ko je već istrčao „desetku“ da se dodatno pripremi. Telo pamti!

Plan je da se od 8:30 do 9:00 sati okupimo na kafici/čaju u Kongresnom centru CEPTOR na Andrevlju, a zatim istrčimo najlepšim zapadnim delom Fruške gore. Tim netaknutim krajem prolazi staza Ultra ekstremnog maratona i po pravilu, malo vas je imalo prilike da je ikada prođe!!!

Delimo se u dve grupe. Prva grupa će trčati 11km, dok će druga trčati 24km. U skladu sa mogućnostima trkača, postoji opcija podele na brže i sporije unutar grupe (važi za onu na 24km).

Posle treninga smo u bašti restorana gde možemo povesti razgovor o tome kako smo „ubijali vreme“ tokom Korone, ko je i koliko trenirao, na kojim trkama planirate da nastupite, trke u inostranstvu: Da/NE?…

Kako su i dalje na snazi mere i zabrana okupljanja više od 100 ljudi na otvorenom/treningu, molimo vas da svoj dolazak potvrdite putem linka:  , kako ne bi kršili odluku Vlade RS.

Radujemo se ponovnom druženju!!!

FB link

Otkazan Bostonski maraton zbog pandemije COVID-19
Budite u timu sa najvećim svetskim zvezdama maratona
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed