Trke

Javni čas trčanja: Priprema za Žensku trku

Nema komentara

Drage dame,

Organizator trke, Beogradski maraton i Trčanje.rs poklanjaju vam, nedelju dana pre Ženske trke 2010, javni čas trčanja koji će vam pomoći da lakše i sa više zadovoljstva završite Žensku trku koja se održava sledeće subotu, 25.9.2010 na Adi Ciganliji u 10 časova.

Vreme i mesto održavanja

Javni čas počinje u 10h, a nalazimo se na Adi Ciganliji, ispred kafića Lago, koji je udaljen 200 metara od starta Ženske trke, koji je na samom početku Ade kod okruglog kupatila i resotorana Jezero.

Pozivamo pre svega dame, ali i njihove muške pratioce da nam se pridruže u nedelju i da nauče nešto više o trčanju kao načinu da se živi zdravije, oseća i izgleda bolje. Trčanje je odlična tema za razgovor, a druženje sa drugim zdravim mladim ljudima još i bolja.

Agenda

10:00 – 10:15 – Početak časa i upoznavanje učesnica i učesnika.

10:15 – 11:00 – Predavanje: Kako se pripremiti za trku (saveti kako se obući, šta jesti pre i posle trke, saveti za hidraciju, predstavljanje nedeljnog plana treninga – miksa hodanja i trčanja pogodnog za sve učesnice. Ovaj plan sve dame će dobiti otštamapanog na papiru)

11:00 – 12:00 – Zajednički trening. Devojke će biti podeljene u grupe po sopstvenoj proceni o trenutnoj kondiciji. Formiraće se nekoliko grupa u zavisnosti od broja učesnika. Ne brinite, svako će naći partnera za hodanje, džoging ili trčanje! I apsolutne početnice su dobrodošle!

12:00 – 13:00 – Osveženje uz druženje i neformalan razgovor  na teme kao što su: Kako nastaviti sa trčanjem posle Ženske trke, Žene i rekreativni sport, Žene učesnice trka u Sribji, Bezbednost devojaka i trčanje…

Svi su dobrodošli!

Pozivamo sve devojčice, devojke, žene, pa i bake koje čitaju internet da nam se pridruže 🙂 Dođite i naučite nešto novo, upoznajte nove ljude i započnite nedelju aktivno!

Sva pitanja možete postaviti u komentarima, na mejl kontakt@trcanje.rs ili na telefon 064 50 72 603. Veki.

p.s. Pripreme za Žensku trku ujedno će biti mesto okupljanja našeg ovonedeljnog viđanja sa polumaratoncima i maratoncima koji se spremaju za Ljubljanski maraton 2010.

Trka za život bez nasilja
Devojke, potrčite na Ženskoj trci!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed