Grupne akcije se nastavljaju! Vredno treniramo za Beogradski polumaraton 2010, pa tako ni juče, dana 7. 2. 2010. grupu nas, istrajnih ljubitelja trčanja, nije zaustavio niti sneg pomešan sa poledicom niti niske temperature koje vladaju ovim gradom zadnjih par dana.

Raspoloženje je bilo odlično, od samog starta i okupljanja u kafiću ’Havana’. Popisali smo se, podelili u grupe po tempu trčanja i rasuli korake po beogradskom jezeru. Jučerašnja klima je glavni krivac za činjenicu da je juče najmasovnija grupa bila upravo ona, sačinjena od hard core trkača, sa pozamašnim stažom iza sebe.

Ipak videsmo i neka nova lica u našim redovima, što nas čini posebno srećnim. Šteta što Nenad (Edge.rs) i Dušan (Versil Legno) nisu ostali sa nama, na druženju posle trčanja.

Konstrukivno druženje nakon trčanja

Nenad i Dušan su prvi put bili sa nama

Nakon treninga smo se, uz čaj, posvetili kvalitetnim diskusijama iz oblasti trkačke teorije i prakse. Razmenjivali smo iskustva, tehnike, navike i zapažanja dok smo se okrepljivali voćem i još uvek povremeno istezali noge, ponosni na sopstvenu istrajnost i istrajnost drugara iz čopora. Bravo ljudi.

Nakon igrice upoznavanja koju je vodila Marija, Marko (mioMan) je predstavio Excel tabelu za arhiviranje treninga.

Naš gost bio je i učesnik prvog triatlona u Srbiji Goran Mišić koji nam je, koliko god je to bilo moguće, predstavio svojih 18 godina bavljenja sportom u desetominutnom predavanju. Pored neizbežnih VO2 max -aerobni-anaerobni diskusija, razgovarali smo i o Pose Method trčanju i doloženju do pravilne trkačke forme.

Devojke ne vole da trče po hladnom?

Andrea, Dragana i Marija su uvog puta bile jedine devojke pored nas dvadesetak muškaraca. Kao što smo već u par navrata objavljivali naš cilj u 2010-oj jeste veći broj devojaka na trkama i treninzima. Voleli bismo da se devojke koje nas čitaju i komentarišu pojave sledeći put, ili bar da nam kažu, zašto ste stide da dođu? :)

Slike sa ovog dešavanja možete videti na našoj galeriji, a ukoliko želite da debitujete u njoj, ili da se ponovo pojavite, ostaje vam da nam se pridružite na nekom od sledećih zajedničkih treninga. Vidimo se.

Spisak ljudi koji su trčali sa nama po grupama:

Jog 30 Grupa:Marija Radovanović,Dragana Petković i Ivan Ognjanović.

Grupa ‘Aktivan život’: Andrea Prokopijević, Radenko Graonja, Nenad Paunović, Dušan Kaljević i Igor Vujičić.

Dugoprugaška grupa: Ignjatović Mića, Lončar Dalibor, Milojević Mihailo, Gelevski Vojislav, Purić Igor, Vukićević Aleksandar, Sremčević Vladimir, Mišić Goran, Čanji Luka, Graonja Nemanja, Leontijević Slobodan, Zmijanac Veroljub, Lazić Arsenije i Joksimović Marko.

Hvala na pažnji. Arsa i Veki.