TrkeVesti

DRUGI PO REDU SAJAM FITNESA I VELNESA U BEOGRADU

Nema komentara

Najvažniji vikend u godini za fitness i velnes industriju u Srbiji I regionu

Beograd 6. avgust 2012. – WELLFIT je prvi Sajam posvećen fitnes i velnes industriji u regionu koji se po drugi put održava u Beogradu, ove godine od 14. do 16. septembra u najmodernijem sajamskom prostoru – Belexpocentru. WELLFIT je nešto što je svakako trebalo u Srbiji. Ove godine Sajam pravi još jedan iskorak unapred i pokušava da zbliži ljude iz fitnes i poslovnog sveta, a isto tako i da približi strukturu fitnes poslovanja laicima.

Za sve posetioce ovo je pravi trenutak za izbor opreme, novih partnera u dolazećoj fitnes sezoni, kao i za postizanje najpovoljnijih cena i uslova plaćanja u direktnoj komunikaciji sa proizvođačima. Osnovni cilj Sajma je da omogući što većem broju građana da upoznaju domaće instruktore, podstakne interakciju klubova i posetilaca i oživi fitnes scenu Beograda.

WELLFIT je odlična ideja i svakako nešto što bi se u narednim godinama moglo razviti u najbitniji vikend u godini za ljude iz fitnes industrije u Srbiji I regionu.

Mnoštvo zanimljivih izlagača i atraktivnih gostiju upotpunjeni sa neprestanom zabavom i ove su godine pravi razlog da od 14. do 16. septembra budete u Belexpocentru – epicentru fitnes vibracija u regionu.

WE RUN BEOGRAD, nedelja 16.09 u 18h
Krenimo u pravom smeru, ali ne automobilima

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed