* NaslovnaNajave trkaTrkeVesti

DIGITAL Serbia Business Run 2020 – Bezbedno i jedino sigurno sportsko takmičenje u zemlji do kraja godine

Nema komentara

Peto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u septembru 2020. godine.

Popularna ulična trka na 5km i najveći tim bilding događaj u zemlji do sada je okupila više od 700 najfit kompanija i 10.000 zaposlenih iz Beograda, Niša, Novog Sada i Subotice.

S obzirom na najavu drugog talasa epidemije Korona virusa i nakon otkazivanja gotovo svih sportskih takmičenja, ali i poslovnih konferencija u zemlji i svetu, organizatori su odlučili da sportski motivišu poslodavce i zaposlene, a bezbednost i sigurnost stavili kao glavni prioritet ovih trka.

Ideja nam je da ostanemo verni našoj misiji – promociji fizičke kulture u kompanijama na bezbedan, inkluzivan i zabavan način. Kroz trčanje spajamo zaposlene u jedan tim, bilo da trči direktor ili junior radnik, menadžerka ili menadžer, najbrži amaterski trkač u zemlji ili neko kome je ovo prva trka u životu. U vreme pandemije želimo da budemo svetla tačka, iskrica normalnosti i pozitivan pokretač sportskog duha. To ćemo i napraviti

Veroljub Zmijanac – Direktor trke
serbia business run
Serbia Business Run je do sad okupio preko 10.000 zaposlenih iz oko 700 kompanija u Srbiji

Kako će izgledati Digital Serbia Business Run 2020?

Takmičenje u digitalnom formatu podrazumeva trčanje 5km, samostalno ili u manjim grupama, a prema važećim odredbama u datom trenutku Vlade Republike Srbije.

Svi učesnici prijavljuju svoje rezultate na online platformu, gde će sudije nakon provere odobriti rezultate koji se onda kategorišu na konačnoj rang listi koja će biti proglašena 30. septembra 2020. u ponoć.

Pobednik trke je ona kompanija koja ima najmanji zbir prva tri učesnika, a trofeji će biti dodeljni i pojedinačnim kategorijama.

Humanitarni aspekt: Podržavamo mlade talente i kada je teško

BBR 2018: Kiša nije obrisala osmehe

Fondacija Ane i Vlade Divac zadužena je za humanitarni aspekt trke. Od svake plaćene kotizacije odvojiće se 120,00 RSD za fond za mlade stipendiste koji podržava naše najbolje učenike iz socijalnog ugroženih porodica.

Planirano je da se sakupi više od 120.000,00 što je dovoljno za jednu celogodišnu stipendiju. Na konkurs za stipendije prijavi se svake godine 500 učenika, a Fondacija Ane i Vlade Divac dodeli oko 180 stipendija. Do sada Serbia Business Run i kompanije učesnici donirale su 9 punih stipendija. 

Starni paket

Prijavom za Digital Serbia Business Run svi zaposleni dobijaju bogat startni paket koji uključuje: funcionalnu tkrčaku majicu visokog kvaliteta, učesničku medalju, digitalni startni broj i diplomu, plan treninga za trčanje, kao i poklone partnera: suplemente magnezijuma, zdrave grickalice i izotonični napitak.

Najveća vrednost je ipak nematerijalna jer je trka ujedno i celosemečna motivacija za treniranje i povezivanje sa drugih kolegama. 

Prijave i sve dodatne informacije dostupne su na sajtu www.serbiabusinessrun.com

Bojan Đurić o patikama za trčanje, maratonskom segmentu u Ironman triatlonu i svom treningu i opremi
Male stvari koje prave veliku razliku – aksesoari za trčanje leti
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed