Najave trkaTrke

“Business mile” ove godine na BELFIS sajmu

Nema komentara

Treća po redu trka “Business mile”, kao novitet u okviru sajma fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS, biće održana u subotu 15. oktobra 2022. na otvorenom delu Beogradskog sajma (start sa platoa pored hale 5).

Uz kupljenu ulaznicu za sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS trka je besplatna za sve učesnike.

“Business mile”: Start i prijave

Start trke za odrasle predviđen je za 15 časova, dok će dečija trka startovati u 14:30h. Kako joj naziv govori – dužina trase za odrasle je 1600m, a najmlađi učesnici će se takmičiti na dužini od 400m.

Startnina

Startni paket sadrži:

  • torbicu,
  • majicu sa trka SRFS,
  • startni broj,
  • medalju,
  • kao i poklone sponzora Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i sajma Belfis.

Najbrže trkače u muškoj i ženskoj kategoriji očekuju vredne nagrade, a sve učesnike neponovljivo iskustvo na ovoj jedinstvenoj milji.

Preuzimanje startnih paketa biće moguće na štandu Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije u hali 5 Beogradskog sajma u petak u periodu od 10:00h do 18:00h i u subotu, na dan trke u periodu od 10:00h do 14:00h.

BELFIS ulaznice

Ulaznice za sajam BELFIS možete kupiti na prodajnim mestima Ticket line (Novi Beograd: Prizemlje TC Novi Mercator i Voždovac: Stadion shopping center) kao I na samom sajmu tokom događaja.

Zahvaljujući organizatoru sajma Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljstvu Ministarstva omladine i sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS – a, Beograd će i ovog oktobra, još jednom postati regionalna prestonica fitnesa i rekreacije.

Fox Trail: Trčite kroz najznačajnije stepsko područje u Srbiji
Serbia Business Run: Najveći team building u Srbiji!
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed