TrkeVesti

Aktivan vikend na Paliću

5 komentara

O Paliću i njegovim lepotama najbolje može da vam kaže stanovnik tog mesta. Naš prijatelj trkač Seba, koji živi na Paliću, vas poziva da dođete i provedete aktivan vikend u tom divnom mestu na severu Bačke.

Odlazak na trku je uvek bio poseban doživljaj za mene. Naravno, glavni cilj i događaj je trčanje, međutim vrlo često je to jedna vrsta turizma, sportsko- rekreativni turizam. Koristim priliku da i vama približim taj vid turizma, a prava prilika za to je 3.TRON Rođendanska trka na Paliću, 07. marta 2010. godine. Trka je u nedelju, međutim onaj ko želi, mogao bi da isplanira jedan ceo vikend na Paliću.

Palić. Divno mesto da provedete aktivan vikend. Dođite i uverite se i sami.

Evo nekoliko korisnih saveta, informacija. Kao prvo, smeštaj na Paliću možete naći bez problema u ovom dobu godine, jer je mesto više prebukirano leti, odnosno za praznike kao što su 01. maj, nova godina, filmski festival, dužijanca. Cena smeštaja za jednu osobu se kreće od 600-4.500 dinara, ali se za 1.000 dinara može naći sasvim pristojnu sobu, gde vam stojim na raspolaganju da pripomognem oko pronalaženja iste.

Od programa koje mogu da predložim je poseta ZOO vrtu. Radno vreme je od 9-17h (od 01. marta), a cena ulznice je 250 dinara. Šetnja obalom jezera i u prelepom parku, koji je čak i zimi lep, može da obezbedi potrebno opuštanje dan pred trku. Što se ishrane tiče, budite bez brige, restorana ima sasvim dovoljno, cene su opet šarene u zavisnosti od usluge i ponude, neke od njih i ja posećujem sa porodicom, nedeljom kada supruga ima poštedu od kuvanja!

Nekom će možda biti zanimljivo da poseti buvljak u Subotici, veliku pijacu sa ogromnim izborom najraznovrsnije robe, a autobus broj 6 za svega 50 dinara će da vas odveze do Subotice. Ukoliko želite da se vratite na Palić, moraćete još 50 dinara da izdvojite, mada 10km, koliko je Subotica udaljena od Palića mođe da posluži za prijatnu šetnju pred večeru.

Nadam se da sam uspeo da vas zainteresujem da provedete jedan ceo vikend na Paliću. Za sva pitanja, savete, pomoć stojim vam na raspolaganju putem maila seba@palic.net , i mobilnim 063/84-24-800, Seba.

O Paliću možete pročitati i na prezentaciji ovog lepog mesta.

Jelena: Prvi trening sa ekipom trcanje.rs
Vidimo se u nedelju 28.2. na Adi

Povezani članci

5 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version