Najave trkaTrke

X Adrenalin Race MEGDAN: Pomeri granice, pobedi strahove, prevaziđi neprevaziđeno, postani deo OCR ekipe

Nema komentara

Deseta jubilarna OCR trka Adrenalin Race MEGDAN, održaće se 02. jula u Rumi i Borkovačkoj šumi. Vreme same trke je još uvek nepoznato dok se prijave ne zatvore.

“Poznat teren doline Srema će Vam i ove godine biti dobar domaćin. Ovogodišnji Adrenalin ima dve staze jednu od 10 kilometara i jednu od 20 kilometara.”

Mirjana Milićević, Adrenalin Race

Ovom prilikom smo popričali sa organizatorima o tome zašto bi neko uopšte došao na ovu trku u moru ostalih i da li mogu da se priključe čak početnici.

O kakvoj se trci radi i da li će biti iznenađenja?

Oficijalna majica Adrenalin Race Megdan

Ako posle deset godina mislite da Vas više ništa ne može iznenaditi – varate se. Prepreke, nagrade i gosti trke su segmenti u kojima Vam spremamo iznenađenja.

Sam startni paket je bogat i podrazumeva učesničku medalju, oficijalanu majicu, torbu, kupon za ručak, ulaznica za bazen, i AR traka za glavu.

Ovogodišnji X Adrenalin MEGDAN je sam po sebi sa svojim brojem i postojanjem drugačiji od drugih. Pored toga ga razlikuje i neviđeno interesovanje za učešće na ovogodišnjoj trci.

Kakve prepreke možemo da očekujemo?

Svake godine menjamo, usavršavamo prepreke kako bi bilo sve zanimljivije i teže.

Spremili smo neke do sad neviđene prepreke na OCR trkama u Srbiji. Teren kojim se trči AR trka je manje zahtevan što se tiče nagiba jer se nalazimo u podnožju Fruške Gore.

Zato se mi svake godine trudimo, a i uspeva nam jer nam – Vi (trkači) tako kažete! Trkači žele zahtevnije prepreke.

Ako se pitate za koga je ova trka namenjena, reći ćemo Vam da je ovo trka za SVE! Za sve ljudi koje vole prirodu, druženje, adrenalin, dobru zabavu i nezaboravnu avanturu.

Da li i kakav propratni sadržaj možemo da očekujemo?

Tradicija nalaže, a tradicija se ne prekida, pogotovo kad je ovako dobra.

Dakle prvo VI izađete na MEGDAN onda Vas mi dočekamo sa Adrenalinskim voćem i kotlićem i na kraju svi idemo na najadrenalinskiju žurku na bazenu!

Kako idu prijave?

Ovog puta nećemo biti skromni, bićemo iskreni i ponosni!

Ovogodišnje interesovanje za trku je veoma veliko i zbog kapaciteta koje možemo da pružimo takmičarima limitirali smo trku na 500 učesnika. Dakle prvih 500 koji se nađu na startnoj listi sa kompletnim prijavama će moći da se takmiče na X AR MEGDANU.

Koju poruku imate za sve trkače koji se do sada nisu oprobali na OCR-u?

Za sve trkače, sportiste i rekreativce koji do sada nisu imali priliku da budu deo OCR familije ovo je jedinstvena prilika!

Započni svoju OCR avanturu 2. jula u Borkovcu. Ako si spreman/na da pomeriš granice, pobediš svoje strahove, prevaziđeš neprevaziđeno, onda si SPREMAN/NA da postaneš deo OCR ekipe sa kojom je avantura zagarantovana.

Najduža tradicija je prva razlika, a mala sredina i pozicija u srcu Srema je druga. Možemo reći da je ovo jedna porodična trka jer smo zajedno preko jednu deceniju.

Trka prijateljstva Kula – mali grad velikog trkačkog srca
Olimpijski komitet Srbije te poziva na izazov! Najbržih 50 osvaja nagrade!
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed