Trke

75. trka „Ada i Zdravlje“

2 komentara
Trka oko Savskog jezera. Iz arhive Trčanje.rs

Pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu i JP Ada Ciganlija, u nedelju 21. 03. 2010. godine, Sportski savez Rakovice organizuje 75- tu takmičarsko – rekreativnu  trku oko Savskog jezera pod nazivom „ADA I ZDRAVLJE“ .

Start trke je u 10:00 kod restorana Jezero, gde su i prijave učesnika od 8:30 do 9:45. Za trku se mogu prijaviti svi zdravstveno sposobni bez limita u godinama. Svi učesnici, koji pretrče kružnu stazu dužine 7.648 metara na poklon dobijaju diplome, a najuspešniji pehare i medalje.

11.Trka za mir: 24.marta od 9:30h
Proleće je stiglo…

Povezani članci

2 komentara. Leave new

 • Ovo je prava prilika da se malo sport i zdravlje popularizuju, da se narod probudi i konacno malo stane na stranu zdravlja, nadam se da ce sto vise Beogradjana doci na ovu trku… Bio bi red.. Fale ovakve akcije svuda u Srbiji, a ove koje sada postoje, jedva i da se cuju, a mogla bi dobra prica da se napravi, ucesce 100din, a dobije se cokoladna bananica. Ostala sredstva bih odvajao za decu bez roditelja i ulaganje u njihovu sportsku karijeru i skolovanje…

  Dobra reklama i organizacija – popularizacija sporta.

  Odgovori
 • Učešće na trkama nije jedini motiv da se ljudi pokrenu i probude iz zimskog sna. Možda je zgodna prilika da sebi pokažu šta su uspeli, ali to je sve.Treba biti aktivan, trenirati i upoznati sebe i druge.
  Prvobitno je ova trka trebala da statuje u 11h, ali je na zahtev JP Ada Ciganlija pomerena sat ranije.
  I mi imamo naš cilj, koji ostvarujemo sa vama, rekreativcima – učešće na Beogradskom polumaratonu, za koji vam pravimo nedeljne planove i izvodimo nedeljne zajedničke treninge.
  U nedelju, 21.3. zajednički trening na Adi održavamo 9. put za redom u 10h . Mi smo sami odredili termin kako nam svima odgovara, pa ako vam nije do trke već do treninga uz zajedničko druženje posle toga i zanimljiva trkačka predavanja, dođite nešto pre 10h u Havanu, gde je naše zbirno mesto.
  U svakom slučaju, dođite na Adu!

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed